Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cisa, empresa patrocinadora de la reciente Convención Europea de Cerrajeros ELF 2013

Cisa, empresa patrocinadora de la recent Convenció Europea de Manyans ELF 2013

17/06/2013

17 de juny de 2013

Cisa, amb l'objectiu de potenciar la seva presència al canal manyà oferint productes innovadors que incorporen les últimes tecnologies i solucions de tancament, va participar com a empresa patrocinadora en la Convenció Europea de Manyans ELF 2013 celebrada a l'Hotel Auditorium de Madrid els dies 24 i 25 de maig, esdeveniment organitzat per la sociación de Professionals d'Espanya en Serralleria i Seguretat (APECS) com a membre espanyol integrat en l'associació europea ELF.

Cisa va participar en la convenció amb l'exposició de productes i la realització de dues ponències
Cisa va participar en la convenció amb l'exposició de productes i la realització de dues ponències.

Durant els dos dies en els quals es va desenvolupar l'esdeveniment, Cisa va presentar les seves últimes novetats en controls d'accés i serralleria en general i va realitzar dues ponències; la primera d'elles sobre ‘Innovació i tecnologia en el desenvolupament de productes’ i la segona sobre ‘Solucions globals de tancament’. En elles, els assistents van poder informar-se dels últims avanços en innovació i tecnologia aplicats als productes Cisa i el gran ventall de solucions de tancament aplicables a qualsevol tipus d'edificació.

Entre les novetats presentades per l'empresa destaquen els sistemes de gestió d'accessos intel·ligents —Sistema Unika, Cisa eSignio i Pegasys; panys per a portes cuirassades amb dispositiu de bloqueig Seriï Revolution Pro; cilindres modulars amb sistema Sicur; i mòduls pre-assemblats Seriïs AP3S i RS3S que permeten assemblar el cilindre en menys d'un minut; els dispositius antipánico Sèrie Fast que permeten reduir el temps d'instal·lació al 50%; i els panys amb funció antipánico Sèrie Sikurexit, que ofereixen la màxima seguretat tant per als béns com per a les persones.

Empreses o entitats relacionades

Cisa Cerraduras, S.A.U. (Allegion)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades