Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc analiza el mercado hortofrutícola y sus vías de crecimiento en el Congreso de Frutas y Hortalizas

Aecoc analitza el mercat hortofrutícola i les seves vies de creixement al Congrés de Fruites i Hortalisses

04/06/2013

4 de juny de 2013

Prop de 200 professionals del sector hortofrutícola es donaran cita a València els propers 18 i 19 de juny, en el marc de el XV Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses. En un sector que exporta gairebé el 50% de la seva producció, l'associació analitzarà les vies de creixement per a unes empreses que no deixen de buscar noves oportunitats. Amb la participació de destacats professionals del sector, el congrés analitzarà com està el mercat de fruites i hortalisses. Leopoldo Abadia, professor i escriptor compartirà la seva visió sobre la crisi i les oportunitats de recuperació. Així mateix, Roberto Butrageño, key account manager de Nielsen mostrarà als assistents les principals dades i evolució del sector.

Així mateix, en el marc del congrés s'ha articulat una adhesió pública de les empreses del sector al projecte contra el desaprofitament alimentari que lidera Aecoc. L'associació, va engegar en 2012 un ambiciós projecte per lluitar contra el desaprofitament alimentari, que ja compta amb més de 225 empreses adherides. En el marc del congrés s'adheriran totes aquelles empreses més destacades del sector hortofrutícola que ja formen part del projecte com Actel, ARC Eurobanan, Asomafruit, Baixamar, Comefruta, Florette, Fruites Iru, Grup AN, Primaflor i Sanlycar Fruits, entre unes altres.

Imagen
Amb la participació de diverses empreses del panorama internacional, el Congrés Aecoc de Fruites i Hortalisses analitzarà les vies de creixement i els reptes dels mercats internacionals. Casino Group, mostrarà l'excel·lència de la seva oferta com a distribuïdor de productes frescos, així com el desenvolupament dels productes regionals, dels lineals tradicionals i dels seus espais de mercat. Wholefoods market, un altre dels grans de la distribució moderna, brodarà l'enfocament del seu lineal i com adaptar-ho a la conveniència del consumidor.

Així mateix, Tany Nature, una empresa referent a nivell internacional a comercialitzar fruites d'os, ha aconseguit amb la seva estratègia de diferenciació una oferta de gran qualitat. El seu president, Anastasio Taronger, explicarà als assistents les tendències del mercat que els ha permeto anticipar-se i dissenyar propostes a mesura del client. Finalment, tancarà el bloquede anàlisi internacional el professor d'Adreça Estratègica de IESE Business School, Jaume Llopis, amb les claus per a la implantació d'una bona estratègia per a la internacionalització de l'empresa amb èxit.

Davant els actuals canvis de vida de consumidor és imprescindible saber comunicar els valors en els hàbits alimentaris. Per això, en aquesta edició participarà Magnus Scheving, CEO i Cofundador de Lazy Town Entertaiment, un projecte que neix per educar des de la base als nens en el consum saludable de fruites i hortalisses. Joaquin Rei, president de 5 al dia i Ewan Venters, CEO de Fortnum & Mason, també abordaran la importància de la revaloració i de la promoció dels productes hortofrutícolas.

Finalment, Consum aproparà el seu cas d'èxit als assistents. La cooperativa ha reinventat la seva secció de fruites i hortalisses per millorar l'experiència de compra, el seu director de vendes i logística de frescs i refrigerats, Carlos Ferrando, abordarà com segmentar i facilitar la compra al consumidor.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis