Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El sector de productos del mar se une contra el desperdicio alimentario

El sector de productes del mar s'uneix contra el desaprofitament alimentari

04/06/2013

4 de juny de 2013

Aecoc, l'associació que reuneix més de 25.000 companyies del país, reunirà prop de 150 directius de les principals empreses de productes del mar els propers 11 i 12 de juny en Baiona. En el marc de el XIV Congrés Aecoc de Productes del Mar se celebrarà l'acte d'adhesió pública de les empreses del sector al projecte contra el desaprofitament alimentari de l'associació. Amb la presència de la Conselleira do Mitjà Rural i do Mar de la Xunta de Galícia, Rosa Quintana, empreses com Calvo, Conserves Garavilla, Froiz, Gadisa, Isidro de la Calç, Mariscs Linamar, Pescanova, Port Celeiro o Stolt Sigui Farm, entre unes altres, formalitzaran públicament la signatura del decàleg que lluita contra el desaprofitament d'aliments.

Sota el lema 'L'alimentació no té desaprofitament, aprofita-la', Aecoc compta amb el suport de més de 225 empreses de tots els sectors de la cadena de subministrament per lluitar contra el desaprofitament d'aliments al nostre país. En aquest marc de col·laboració entre companyies, entitats, bancs d'aliments i administració pública, la finalitat de la campanya és la de sensibilitzar a totes les baules de la cadena per optimitzar l'excedent d'alimentació.

Imagen
Conèixer les oportunitats i tendències del mercat serà clau per detectar les vies de creixement del mercat de productes del mar. Per això, Àngels Segura, responsable de l'àrea de productes del mar d'Aecoc presentarà en primícia un estudi sobre els hàbits de compra del consumidor de productes del mar. Els assistents podran conèixer quins són els criteris d'elecció en l'experiència de compra, com és l'univers de la peixateria ideal per a el

comprador o on situar el peix per facilitar la compra als consumidors. Així mateix, destacats professionals del sector analitzaran el mercat en general i les tendències de consum, així com les estratègies de creixement en la conjuntura actual.

A partir dels casos d'èxit més destacats, el programa abordarà la importància de la internacionalització com a palanca de creixement. És el cas de Grup Calvo, que amb un 70% de la seva facturació en mercats exteriors explicarà com l'adaptació a l'entorn i al consumidor és la clau de la venda en altres mercats. Igualment, de la mà de Morrisons, tercer distribuïdor a Regne Unit en la venda de productes del mar, s'abordarà el factor de la confiança del comprador. No en va, la innovació és una altra de les vies per aportar valor al producte. Per això, la recerca i la creativitat seran uns altres dels temes que s'analitzaran al Congrés Aecoc de Productes del Mar.

Els models de venda centraran la part final del Congrés, mitjançant els casos d'Eroski i Makro, els assistents coneixeran les claus del punt de venda de productes del mar i com optimitzar els recursos per atreure al consumidor.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis