Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc explica en una jornada cómo mejorar la satisfacción del consumidor de hostelería

Aecoc explica en una jornada com millorar la satisfacció del consumidor d'hostaleria

24/04/2013

24 d'abril de 2013

L'associació Aecoc, que reuneix més de 25.000 companyies de tot el país, organitza una jornada formativa el proper 25 d'abril a Madrid, en la qual analitzarà la satisfacció del consumidor del canal Horeca, així com les claus d'èxit i els conceptes que triomfen actualment en l'hostaleria.

De la mà de destacats experts del sector de l'hostaleria i restauració, s'abordarà com ser competitiu en el nou panorama. Amb aquesta fi, el disseny i la usabilidad del local, l'ambientació, l'oferta, una bona relació qualitat-preu, i sobretot, un bon servei al client, són algunes de les variables que determinen la diferència entre un concepte d'èxit en hostaleria i un altre que no ho és.

El programa, estructurat en quatre blocs, analitza en primer lloc l'entorn i com construir una experiència positiva per al consumidor. De mà de Javier Ferrís, director d'Innovació i Mercat, Turisme i Oci de l'Institut de Biomecànica de València, els assistents coneixeran els factors de l'entorn que més valor tenen per al consumidor.

Cuidar el servei és un altre dels grans eixos de la restauració, per això, Doménec Biosca, president de l'Associació d'Experts i Directius d'empreses Turístiques aproparà quins són els principals punts de millora del servei al client i com aprofitar totes les oportunitats de venda. En el mateix bloc, José Ángel Preuats, director general de Confortel Hotels, analitzarà com crear una estratègia per targets específics i Álvaro Salafranca, director general de Starbucks Espanya, explicarà les claus de l'èxit del seu negoci per fidelizar al client.

No en va, encertar en l'oferta és un altre dels factors d'èxit d'un negoci de restauració. Alejandro Montes, Millor Pastisser Jove Español, soci fundador i xef de Mamà Framboise, ha portat al consumidor a la millor Boulangerie/Patisserie francesa al centre de Madrid, per això, serà l'encarregat d'analitzar l'oferta i com transmetre experiències al client. Finalment, tancarà el programa el bloc de com orientar a les vendes a les empreses del sector. Jaime Barbanoj, sotsdirector de Compres i R+D d'Àrees, abordarà el paper de l'equip de sala per a l'assoliment d'objectius des de la pròpia perspectiva de la companyia, que mitjançant un reeixit programa ha aconseguit incrementar el tiquet mitjà.

Tancarà la formació la taula rodona de debat sobre la situació del sector i l'anàlisi de les tendències i reptes que est té per davant. Aquest apartat comptarà amb la col·laboració d'Emilio Gallego, secretari general de FEHR. Una jornada destinada a operadors i fabricants del canal Horeca, que serà punt de trobada de directius i alts càrrecs de les principals companyies de restauració i hostaleria del país.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis