Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc analiza la nueva legislación en materia de seguridad alimentaria de la mano de destacados expertos del sector

Aecoc analitza la nova legislació en matèria de seguretat alimentària de la mà de destacats experts del sector

18/02/2013

18 de febrer de 2013

Prop de 150 professionals del sector de la indústria, la distribució, del canal Horeca i de les Administracions Públiques es donaran cita a Madrid el 21 de febrer en el marc de el X Congrés Aecoc de Seguretat Alimentària i Nutrició. El Punt de Trobada analitzarà, entre altres temes, la nova legislació, així com les necessitats del nou consumidor cada vegada més sensibilitzat amb els aspectes que afecten a la seguretat alimentària. Destacats professionals de les principals companyies com a Grup DIA, Llet Pascual, Grup VIPS o Grup Zena participaran en un programa que analitzarà a més temes tan importants com la innovació i els sistemes de control de trazabilidad al canal Horeca.

Així mateix, Aecoc presentarà dos serveis de millora per al consumidor. El primer és el servei de retirada de producte, una eina que inclou un servei online que estandarditza la retirada i la recuperació del producte entre distribuïdor i proveïdor, dotant de major eficiència i seguretat la cadena de valor.

D'altra banda, presentarà el servei d'informació alimentària al consumidor en la venda a distància, una plataforma que ofereix a fabricants la possibilitat de transmetre informació alimentària del producte entre fabricant i distribuïdor.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis