Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a El XVI Congreso Aecoc de Ferretería y Bricolaje será el gran escapararte de la innovación y la creatividad

El XVI Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge serà el gran escapararte de la innovació i la creativitat

07/02/2013

7 de febrer de 2013

Els propers 13 i 14 de febrer es donaran cita a Madrid prop de 200 professionals del sector de ferreteria i bricolatge en el XVI Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge. Aquesta edició del congrés incorpora, per primera vegada, punts d'innovació i demostració de producte amb l'objectiu d'oferir als assistents inspiració que els ajuda a afrontar millor l'actual escenari de treball. Així, a través de projectes conjunts de col·laboració, es mostraran exemples de com dinamitzar el punt de venda. A més, al Congrés hi haurà una zona destinada a presentar les innovacions de producte més destacades en les principals categories d'aquest mercat. Yudigar, Wagner, Soudal, WD-40, V33, SNA Europe i Husqvarna són les companyies que mostraran noves experiències de compra en el marc del XVI Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge.

D'altra banda, en aquesta edició el congrés abordarà temes com: Com fomentar el consum des de la col·laboració entre fabricants i distribuïdors? Com influir en les motivacions del consumidor actual per vendre més? Quin paper juguen la innovació i la creativitat per generar negoci en el punt de venda? Com gestionar l'equip en moments d'incertesa?.

Sota el lema ‘Construint el sector entorn del consumidor’, la trobada analitzarà com dinamitzar el sector focalitzant les estratègies en el professional i en el consumidor final. El Punt de Trobada se centrarà també a analitzar les línies de col·laboració i cooperació per crear categories fortes al voltant de les marques i solucions innovadores.

D'altra banda, Aecoc premiarà per primera vegada, i a través del seu Comitè de Ferreteria i Bricolatge, a les companyies que més hagin destacat en l'àmbit de la col·laboració en aquest sector professional. L'Associació vol reconèixer així a les empreses la seva tasca de col·laboració per dinamitzar un mercat que ha caigut entorn del 6% durant l'any passat. Per a això, ha convocat els I Premis Aecoc a la col·laboració fabricadora – distribuïdor en el sector, que es lliuraran en el marc del congrés. Les empreses pre seleccionades en l'apartat de distribució són ATB, Bricoking, Bricor, Bricosoriano, Cecofersa, Cifec, Cofac, Leroy Merlin, Rodó i García i Servei Estació; mentre que com a fabricants figuren Ceys, Compo, Delta Plus, Fischer, Imprex Eurpe, Hissar Cutting Tools, Plastiken, Saneaplast, Sika i TTI (Ryobi).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis