Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc presenta un proyecto de sincronización de datos en el sector farmacéutico

Aecoc presenta un projecte de sincronització de dades en el sector farmacèutic

23/01/2013

23 de gener de 2013

Més de 100 professionals del sector farmacèutic s'han donat cita avui a Madrid en el marc de la presentació del catàleg electrònic per a la sincronització de dades, Aecocdata, en el sector farmacèutic, un llançament pioner a nivell europeu que centralitza la informació de productes del sector de forma estandarditzada.

Davant l'actual panorama que viu la sanitat, Aecoc continua apostant per l'eficiència i les bones pràctiques, és per això que presenta aquesta iniciativa que respon a les necessitats comunes de fabricants i majoristes del sector perquè la informació flueixi de manera òptima des de l'origen fins al final.

Han col·laborat en l'elaboració del catàleg empreses del sector com Alliance Healthcare, Cecofar, Cedifaofsa,

Grup Cofares, Cruzfarma, Farmanova, Federació Farmacèutica i Grup Hemafe, algunes de les quals han estat presents en l'acte per explicar els beneficis de la sincronització de dades de producte.


Beneficis d'Aecocdata en el sector farmacèutic

Les empreses del sector que han col·laborat en el projecte destaquen la millora en els processos d'alta d'articles i actualització de les dades, amb el conseqüent estalvi de costos i temps, així com la millora en la disponibilitat del producte en l'oficina de farmàcia.

No en va, a l'àrea logística els beneficis suposen l'harmonització de descripcions, la reducció de costos logístics i dels problemes en processos automatitzats de magatzematge; així mateix a l'àrea administrativa es registra una reducció d'errors per entrades manuals o per comandes o factures incorrectes.

Aecocdata en el sector salut

Aecoc, l'associació empresarial que reuneix prop de 25.000 companyies i que porta anys treballant per dotar al sector empresarial de bones pràctiques, compta amb més de 10 anys d'experiència en la sincronització de dades. Per a això, va crear aecocdata, el catàleg centralitzat de dades de producte que permet compartir tota la informació que necessita el client de forma ràpida, eficaç, segura i a temps real.

Actualment, són més de 900 empreses del sector salut associades a Aecoc. El catàleg, utilitzat des de fa anys pel sector del gran consum, fa així la seva primera incursió en la sanitat a Espanya mitjançant la sincronització de dades en el sector farmacèutic, aportant millores tant econòmiques com a qualitatives als usuaris.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis