Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Cisa edita nuevo catálogo para 2013, en versión impresa y digital

Cisa edita nou catàleg per 2013, en versió impresa i digital

24/01/2013

24 de gener de 2013

Cisa Panys —marca d'Ingersoll Rand— presenta el seu nou catàleg-tarifa 2013 que inclou panys elèctrics, panys fusteria metàl·lica i fusteria fusta, panys de seguretat, cilindres, cadenats, cierrapuertas, caixes fortes, panys tallafoc amb o sense funció antipánico, dispositius antipánico i dispositius d'emergència, etc.

En la nova edició del catàleg Cisa 2013 en format digital, inclou com a novetat la incorporació de la seva àmplia gamma de productes en format Prest. El format BC3 és un estàndard de traspàs d'informació digital entre el fabricant de productes de la construcció i els proyectistas d'obres, compatible amb programari similars (Prest, Cype, Memfis, etc). És l'estàndard de FIEBDC.

Prest és un dels programes més difosos utilitzat per a la realització de mesuraments i pressupostos, planificació temporal, control de costos per a edificació i obra civil, utilitzat per un gran nombre de proyectistas, prescriptores i especialistes del sector de la construcció.

Amb l'adaptació a aquest format del catàleg de solucions, Cisa ofereix a estudis d'arquitectura i enginyeries que realitzen projectes, empreses constructores i promotors de la construcció una eina útil i pràctica per a la confecció de pressupostos i ofertes per als projectes d'edificació.

El catàleg en format BC3 de Cisa facilita la recerca i consulta de productes de serralleria als proyectistas, oferint una àmplia informació de cada tipus de producte; descripcions, catàlegs tècnics, esquemes dimensionals, imatges, certificacions de producte, etc. que permeten triar la solució més adequada per a cada instal·lació.

Imagen

Entre les principals novetats del catàleg cal destacar l'ampliació de la gamma de cerraderos elèctrics i accessoris; la incorporació dels nous cilindres de seguretat de la seriï AP3 S Modulo (muntatge modular) amb clau patentada i possibilitat de perfils personalitzats; la incorporació del sistema AP3 Unika —sistema compost per la nova clau AP3 UNIKA amb transponder i perfil patentat, compatible amb els cilindres seriï AP3 S i els nous cilindres electrònics—; i la incorporació dels nous cilindres de seguretat Seriï RS3 S Modulo (muntatge modular) amb clau patentada.

Empreses o entitats relacionades

Cisa Cerraduras, S.A.U. (Allegion)

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades