Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc centra su XVI Congreso de Ferretería y Bricolaje en mejorar la experiencia de compra en el punto de venta
El Punt de Trobada reunirà a destacades empreses de ferreteria i bricolatge com Azko Nobel, Bricoking, Bricor, Leroy Merlin i V33, entre unes altres

Aecoc centra el seu XVI Congrés de Ferreteria i Bricolatge a millorar l'experiència de compra en el punt de venda

Redacció Interempresas22/01/2013
Els propers dies 13 i 14 de febrer es donaran cita a Madrid prop de 200 professionals del sector de ferreteria i bricolatge en el marc del XVI Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge. El Punt de Trobada versarà aquest any sobre com dinamitzar el sector focalitzant les estratègies en el professional i en el consumidor final. El congrés se centrarà també a analitzar les línies de col·laboració i cooperació per crear categories fortes al voltant de les marques i solucions innovadores que atreguin al consumidor.

Per això, el programa comptarà amb un primer bloc dedicat a l'anàlisi de la situació econòmica i les estratègies del sector per dinamitzar el creixement empresarial en un entorn advers. En aquest sentit, Juan Antonio Maroto, catedràtic d'economia financera de la Universitat Complutense de Madrid, serà l'encarregat de presentar el panorama econòmic al que s'enfronten les empreses durant els propers anys.

L'estudi del consumidor i com influir en les motivacions de compra del mateix serà un altre dels blocs destacats que comptarà amb la participació de Laura Fontanet, directora de comunicació i imatge corporativa de Leroy Merlin. Així mateix, s'abordaran les estratègies empresarials per al creixement dels negocis a través de professionals del sector com Juan José Jaén, president de Bricoking; José Antonio Erdozia, director general de la Corporació Patricio Echevarría; Francesc Martínez, president de NCC i Xavier Torra, director general de Simon Holding.

El sector de ferreteria i bricolatge ha d'aprofitar l'oportunitat i analitzar les claus del consumidor digital a través d'internet per crear canals de comunicació més propers. Per a això, Nacho de Pinedo, director general de l'Institut Superior de Desenvolupament d'Internet; Jesús Poza, membre directiu de la Junta Directiva i responsable del Comitè de NNTT d'AFEB i Alberto de l'Alvarado, director de màrqueting d'Azko Nobel, aportaran la seva experiència en la recerca de nous canals de comunicació amb els clients.

A més, el programa compta amb la participació de Manuel López, director de màrqueting de Bricor, Bertranc Callier, director general de V33 i Josep Tomás, director de la divisió de consum de Wagner, que analitzaran com generar negoci a través de la col·laboració entre fabricants i distribuïdors.

Conèixer al consumidor serà un dels pilars del congrés, tal com resa l'eslógan d'aquesta edició: ‘Construint el sector entorn del consumidor’...
Conèixer al consumidor serà un dels pilars del congrés, tal com resa l'eslógan d'aquesta edició: ‘Construint el sector entorn del consumidor’.

I Premis Aecoc a la col·laboració fabricadora – distribuïdor

Així mateix, el congrés presenta aquest any diverses novetats entre les quals destaca la convocatòria dels I Premis Aecoc a la col·laboració fabricadora – distribuïdor del sector. L'Associació vol reconèixer a les empreses de ferreteria i bricolatge la seva tasca de col·laboració per dinamitzar un mercat que ha caigut entorn del 6% durant l'any passat. Les empreses pre candidates de l'apartat de distribució són ATB, Bricoking, Bricor, Bricosoriano, Cecofersa, Cifec, Cofac, Leroy Merlin, Rodó i García i Servei Estació; mentre que com a fabricants figuren Ceys, Compo, Delta Plus, Fischer, Imprex Eurpe, Hissar Cutting Tools, Plastiken, Saneaplast, Sika i TTI (Ryobi).

En un marc de col·laboració el Punt de Trobada, organitzat per Aecoc, servirà perquè distribuïdors i fabricants del sector de ferreteria i bricolatge puguin compartir experiència i coneixements, en favor de dinamitzar el mercat. Per a això, el Congrés incorpora, també per primera vegada, punts d'innovació i demostració de producte amb l'objectiu d'inspirar als assistents i mostrar noves experiències de compra.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis