Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a La Universitat de València participa en un proyecto Aecoc para promover la eficiencia empresarial

La Universitat de València participa en un projecte Aecoc per promoure l'eficiència empresarial

23/01/2013

23 de gener de 2013

El rector de la Universitat de València, Esteban Morcillo, i el director general de Aecoc, José Mª Bonmatí, van signar a primers de gener un conveni de col·laboració que permetrà donar un important salt en el model de relació entre el col·lectiu acadèmic i l'empresarial. En concret, l'acord permetre difondre estàndards i pràctiques d'eficiència empresarial entre estudiants i investigadors.

El conveni s'emmarca dins d'un ambiciós projecte que Aecoc ha engegat aquest curs a nivell nacional amb l'objectiu d'unir als professionals d'avui i els de el matí en un clima d'intercanvi d'opinió i coneixement proper a la realitat i necessitats del teixit empresarial espanyol.

Imagen

La primera fase del projecte explica en l'actualitat amb la participació de 9 centres universitaris de tota Espanya —situats a Madrid, Barcelona, Bilbao i Santiago de Compostel·la, a més de València— i una desena de companyies capdavanteres del sector de gran consum.

A través d'aquest projecte, Aecoc i les seves companyies associades mostraran al col·lectiu universitari els avantatges que la utilització dels estàndards i pràctiques d'eficiència que l'Associació promou i desenvolupa a Espanya aporten a l'augment de la competitivitat de les empreses, gràcies a l'increment de l'eficiència i a l'estalvi de costos innecessaris. A més, els estudiants i els seus docents tindran l'oportunitat de conèixer casos ‘reals’ d'aplicació d'aquestes eines en els diferents processos, de la mà dels professionals de destacades companyies de la indústria i la distribució del gran consum.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis