Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc premiará la colaboración entre fabricantes y distribuidores en su XVI Congreso de Ferretería y Bricolaje
El Punt de Trobada es focalitzarà a analitzar estratègies per dinamitzar el consum

Aecoc premiarà la col·laboració entre fabricants i distribuïdors al seu XVI Congrés de Ferreteria i Bricolatge

Redacció Interempresas17/12/2012
Aecoc, l'Associació de Fabricants i Distribuïdors que agrupa a prop de 25.000 companyies, premiarà per primera vegada —a través del seu Comitè de Ferreteria i Bricolatge— a les companyies que més hagin destacat en l'àmbit de la col·laboració en el sector de Ferreteria i Bricolatge al nostre país. Per a això, ha convocat els I Premis Aecoc a la col·laboració fabricadora – distribuïdor en el sector, que es lliuraran en el marc del XVI Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge. Tots els assistents al Punt de Trobada podran participar activament en l'elecció dels guardonats, exercint el seu dret al vot, sobre una llista de candidatures, en el procés d'inscripció a l'esdeveniment.

I és que l'Associació està convençuda que l'esforç conjunt i la col·laboració al llarg de la cadena de valor resulten del tot claus per afrontar l'actual conjuntura econòmica i recuperar la senda de creixement. Per això, el Comitè de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc està focalitzant els seus esforços a promoure aquesta filosofia de treball encaminada a dinamitzar el consum en el sector.

El Comitè sectorial d'Aecoc llança noves línies d'activitat per ajudar a les companyies a recuperar la senda del creixement...
El Comitè sectorial d'Aecoc llança noves línies d'activitat per ajudar a les companyies a recuperar la senda del creixement.

Un congrés pràctic

Així, el XVI Congrés Aecoc de Ferreteria i Bricolatge, que se celebrarà els dies 13 i 14 de febrer a l'hotel Auditorium de Madrid, oferirà als seus més de 200 assistents continguts eminentment pràctics centrats especialment en les necessitats del consumidor i les oportunitats de dinamitzar el consum. Entre altres qüestions, s'analitzaran fórmules de creixement en temps adversos, motivacions de consum, innovació i creativitat en punt de venda o com conquistar al consumidor digital.

Per a això, el Congrés s'obrirà amb una anàlisi econòmica de la mà del catedràtic de la Universitat Complutense de Madrid Juan Antonio Maroto, que servirà per contextualitzar l'escenari en el qual operen les companyies del sector. El programa es completarà amb la participació de ponents tan destacats com Juan José Jaén, president de Bricoking, José Antonio Erdozia, director general de Corporació Patricio Ecchevarría, Francesc Martínez, president de Nova Central de Compres (NCC), Xavier Torra, director general de Simon Holding, o el CEO d'ISDI (Institut Superior per al Desenvolupament d'Internet), Nacho de Pinedo.

Així mateix, el programa també comptarà amb la participació d'Akzo Nobel i del fabricant alemany Wagner, les accions del qual de dinamització en el punt de venda són especialment destacables.

El Congrés AECOC de Ferreteria i Bricolatge presenta a més aquest any una proposta de valor més pràctica que mai, en incorporar, per vegada primera, punts d'innovació i de demostració de producte. L'objectiu és servir d'inspiració a les companyies assistents a la trobada a l'hora de dinamitzar els punts de venda del sector i oferir als seus clients una millor experiència de compra.

El Comitè de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc està treballant, a més...
El Comitè de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc està treballant, a més, en noves línies d'activitat que redundin en un millor coneixement del consumidor i les seves necessitats.

Noves línies d'activitat

Conscient de les dificultats que les companyies del sector estan travessant en l'actualitat, el Comitè de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc està treballant, a més, en noves línies d'activitat que redundin en un millor coneixement del consumidor i les seves necessitats. No en va, tal com apunten les dades recollides en el marc del Comitè, el mercat espanyol de ferreteria i bricolatge ha caigut entorn d'un 6% en el 2012.

Així, recentment s'ha aconseguit un acord amb l'Associació de Fabricants Espanyols de Bricolatge i Ferreteria (AFEB) per compartir informació —en estricte empleno de les regles del mercat de lliure competència— que permeti obtenir un millor coneixement del consum d'aquest tipus de productes al nostre país.

I és que conèixer el comportament del consumidor dins i fora de les nostres fronteres resulta fonamental per adaptar i tractar d'anticipar les estratègies empresarials a les noves tendències. Per això, el Comitè organitzarà el proper any una nova edició del Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge i aprofundirà en el seu treball a l'àrea de la Demanda. Així, es treballarà per millorar la percepció del consumidor pel que fa al mercat de Ferreteria i Bricolatge, es desenvoluparà l'experiència de compra i animació del punt de venda i se seguirà promovent la col·laboració entre fabricants i distribuïdors i la professionalització en el sector.

En l'actualitat el Comitè de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc està format per 24 empreses d'aquest sector professional (11 distribuïdors i 13 fabricants).

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis