Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Panrico se adhiere a la campaña de Aecoc contra el desperdicio alimentario

Panrico s'adhereix a la campanya d'Aecoc contra el desaprofitament alimentari

03/12/2012

3 de desembre de 2012

Grup Panrico, en el seu compromís amb les iniciatives socials, s'ha unit a la campanya 'L'Alimentació no té desaprofitament', liderada per l'Associació Espanyola de Fabricants i Distribuïdors (Aecoc), contra el desaprofitament alimentari. Es tracta d'un projecte pioner a Europa amb l'objectiu de frenar aquesta problemàtica, ja que per primera vegada, més d'un centenar d'empreses i associacions relacionades amb el sector de l'alimentació han subscrit un acord de col·laboració per reduir el desaprofitament alimentari. A més, l'acord compta amb el suport de l'administració pública i de la Federació Espanyola de Bancs d'Aliments (Fesbal).

L'objectiu del projecte és reduir el desaprofitament mitjançant la prevenció i l'impuls de pràctiques d'eficiència i aprofitar més l'excedent mitjançant l'optimització. Així, les empreses signatàries, com Panrico, es comprometen a impulsar en les seves organitzacions un decàleg de bones pràctiques per reduir el desaprofitament alimentari.

Tots els anys un terç dels aliments produïts al món per a consum humà es perden o malgasten: més d'1.300 milions de tones d'aliments que no arriben al consumidor final. El desaprofitament alimentari s'ha convertit en un problema global que demanda respostes concretes. Les llars tiren anualment 2,9 milions d'aliments a les escombraries, i el desaprofitament per càpita entre els consumidors és de 95-115 quilos anuals a Europa i Amèrica del Nord, mentre que a Àfrica subsahariana i a Àsia meridional i el sud-est asiàtic es tiren solament entre 6-11 quilos per persona.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis