Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Agrefema celebra su asamblea general y su tradicional torneo de mus

Agrefema celebra la seva assemblea general i el seu tradicional torneig de mus

03/12/2012

3 de desembre de 2012

Imagen

Agrefema ha celebrat recentment la seva assemblea general en la qual el president de l'associació va destacar que en un any de crisi continuen creixent en nombre d'associats, adheriéndose vuit noves ferreteries aquest any. Així, va recordar la reunió mantinguda amb la directora general de Comerç a l'inici de l'any en la qual van manifestar la seva oposició a la liberalització dels horaris comercials.

Així mateix, el gremi va sol·licitar sol·licitat dues subvencions de les quals va obtenir una d'elles a través de la quin han emès una campanya en radi del seu portal ‘Consulta al teu ferretero’ (www.consultaatuferretero.es www.tuferretero.es). Els tascons de ràdio es van emetre durant les últimes tres setmanes de juliol en diferents emissores com Radio Marca, Onda Madrid, Europa FM I Màxima FM. Van informar també que emetran 100 tascons en Radi Marca, 200 a Onda Madrid, 100 a Europa FM i 162 en Màxima FM.

Les dades segons Google Analitics reflecteixen un increment del 67,01% en el nombre de visites superant els mil usuaris, dels quals el 87,48% han estat nous en el període d'emissió dels tascons. En total es van visitar 2.407 vegades les pàgines del cercador, destacant la pagina principal ‘tuferretero’, que alcalzó el 30 % de les visites.

Durant aquest acte es va fer també un esment especial a Domingo de Fruits, membre de la Junta Directiva que va morir aquest any.

Després de finalitzar l'assemblea es va celebrar el menjar entre tots els assistents i, a les postres, es va fer el sorteig pel ja tradicional Torneig de Mus que va arribar a la seva cinquena edició, en el qual van participar 16 parelles i va ser patrocinat per Rodes AFO.

Els guanyadors de l'aquest Torneig van ser César Garcia i Alejandro Nuñez, en segon lloc van quedar Alejandro Lara (Grup GCI) i Miguel Andrés Ortiz (Ferreteria Ortiz), en tercer lloc Anselmo Vicente (Makita) i Javier Fresneda (Ferreteria Javier). Els primers del premi de consolació van ser José Antonio Gómez i Antonio Martinez (Representacions RCM)

Empreses o entitats relacionades

Asociación de Gremios de Ferreterías de Madrid

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades