Notícies Info Notícies

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc acerca a las empresas de ferretería y bricolaje a la experiencia de compra inglesa

Alts càrrecs de les principals empreses del sector a Espanya van visitar el tercer mercat més gran en ferreteria i bricolatge d'Europa

Aecoc apropa a les empreses de ferreteria i bricolatge a l'experiència de compra anglesa

Redacció Interempresas20/11/2012
Una desena d'alts càrrecs de destacades empreses de ferreteria i bricolatge espanyoles van viatjar a Regne Unit, de mà de Aecoc, per conèixer l'experiència d'un dels majors mercats europeus, referent en retail, del sector. Fabricants i distribuïdors del canal van compartir aprenentatges en el marc del Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc, a través de visites guiades a les majors ensenyes angleses.
Les visites es van centrar a analitzar els principals retailers, models de proximitat i categories emergents
Les visites es van centrar a analitzar els principals retailers, models de proximitat i categories emergents.

No en va, Regne Unit se situa com el tercer mercat més gran en el sector, després d'Alemanya i França, i un dels pioners en innovació i retail. Els assistents al Seminari van conèixer les noves categories de producte que marquen tendència en aquest mercat, a més dels conceptes de proximitat desenvolupats per les principals empreses del país.

Colin Petty, gran expert i coneixedor del mercat anglès amb més de 25 anys d'experiència, es va encarregar de guiar les visites a centres tan destacats com a B&Q, primer grup del Regne Unit amb unes vendes de més de 12.000 milions d'euros, o Homebase, segona ensenya del mercat anglès, especialista en disseny, decoració i productes de jardí.

El seminari va visitar centres tan destacats com a B&Q, primer grup del Regne Unit, o Homebase, segona ensenya del mercat anglès...
El seminari va visitar centres tan destacats com a B&Q, primer grup del Regne Unit, o Homebase, segona ensenya del mercat anglès.

Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge d'Aecoc

Prop de 40 empreses destacades del sector de ferreteria i bricolatge, com Bricor, Cintacor, REI, Comafe i Tesa, entre unes altres, han assistit als Seminaris Internacionals organitzats per Aecoc en els últims 4 anys. Unes jornades destinades a compartir aprenentatges per dotar d'eficiència i bones pràctiques al sector, a més de conèixer les innovacions en l'àmbit extrapolables també al nostre país.

Aecoc, amb més d'1.200 empreses associades del sector ferreteria i bricolatge, segueix treballant per aportar valor a la cadena de subministrament. En aquesta línia, el Seminari Internacional de Ferreteria i Bricolatge s'ha convertit en un punt de trobada destacada, en el qual fabricants i distribució del sector comparteixen aprenentatges i les claus dels mercats internacionals més desenvolupats.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis