Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Aecoc analizará la nueva legislación contra el hurto comercial en su XV Seminario de Prevención de Pérdida

Aecoc analitzarà la nova legislació contra el furt comercial en el seu XV Seminari de Prevenció de Pèrdua

16/11/2012

16 de novembre de 2012

Un centenar d'alts càrrecs de les àrees de prevenció de pèrdua, seguretat, control intern, operacions i compres es donaran cita el proper 27 de novembre a Madrid, en el marc del XV Seminari Aecoc de Prevenció de Pèrdua. Una jornada en la qual els assistents analitzaran, entre altres qüestions, l'Avantprojecte de reforma del codi penal, que endureix les sancions en els casos de furt comercial. I és que les empreses de distribució perden a l'any 1.200 milions d'euros per la pèrdua desconeguda (furts interns, externs i errors administratius); no en va, la majoria dels empresaris ho considera un dels principals problemes, i per això, el 92% es mostra a favor de l'enduriment del marc legal que permeti reduir aquest tipus de pràctiques.

Per tot això, el punt de trobada arrencarà amb l'anàlisi de la reforma del codi penal i el seu paper a l'hora de protegir l'activitat comercial, de la mà de destacats experts com Jesús Zarzalejos, doctor en Dret de la Universitat Complutense de Madrid; Manuel Marchena, magistrat de la Sala Segona del Tribunal Suprem; i Jaime Requena, assessor del Gabinet del Secretari d'Estat de Justícia del Ministeri de Justícia. Així mateix, la col·laboració serà una altra de les línies d'anàlisis que contemplarà la jornada. De mà dels principals representants de les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, els assistents coneixeran les dades i tendències delictives que afecten al sector i alguns projectes de col·laboració públic-privada engegats en aquest àmbit.

En aquesta ocasió el seminari explicarà també amb la participació d'importants empreses del sector del retail que aportaran als assistents la seva experiència i visió sobre la prevenció de la pèrdua en les seves companyies. Així, el programa compta amb la participació dels responsables de seguretat de Mercadona, José López; Leroy Merlin, Óscar Olmos; i C&A, José Mª Alonso, així com els proveïdors tecnològics d'Abercrombie&Fitch, Guy Yehiav, CEO de Profitect, i Sergio Garrido, partner advisory services d'Ernest&Young.

Les últimes dades del Comitè de Prevenció de Pèrdua d'Aecoc indiquen que el 54% dels empresaris del sector afirma que els furts són a càrrec de bandes organitzades, i el 47% d'ells es mostra a més convençut que l'objectiu fonamental d'aquest tipus de pràctiques és la revenda al mercat paral·lel. El Comitè de Prevenció de Pèrdua d'Aecoc treballa des de fa més de dues dècades per minimitzar l'impacte d'aquesta important problemàtica al llarg de tota la cadena de subministrament i per dotar de bones pràctiques el sector a través de la col·laboració de tots els agents implicats.

El XV Seminari Aecoc de Prevenció de Pèrdua se celebrarà el 27 de novembre a l'hotel Auditorium (Av. Aragó, 400), de Madrid.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis