Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Caprabo, Dia y Miquel Alimentació, ganadores de los Premios Mes del Congelado 2012

Caprabo, Dia i Miquel Alimentació, guanyadors dels Premis Mes del Congelat 2012

15/11/2012

15 de novembre de 2012

La Plataforma del Congelat, una iniciativa coordinada per Aecoc, i promoguda pels principals fabricants d'aliments congelats envasats del país –Angules Aguinaga, Berlys, Dr. Oetker, Findus, Nestlé, Pescanova, Salica i Unilever– va celebrar el lliurament de premis a la distribució de la campanya El Mes del Congelat, en el marc de la segona jornada sobre experiència de compra en aquesta categoria que organitza la Plataforma.

Miquel Alimentació va ser guardonada amb el premi al millor fullet promocional, per la bona integració i ús dels elements proposats des de la Plataforma. Categoria en la qual es valorava la divulgació de les virtuts dels productes a través del fullet promocional del grup de distribució.

Així mateix, Caprabo es va portar el premi a millor exposició i decoració del lineal, per la implicació en l'ús de tots els materials de la campanya en els diferents elements de comunicació. Es va premiar la labor de promoció del Mes del Congelat utilitzant el material corporatiu del projecte. Finalment, Dia es va portar doble guardó. D'una banda, com a millor acció promocional realitzada a través de la targeta client, sent una acció personalitzada i segmentada emmarcada en la proposta de valor que planteja el Mes del Congelat, i per un altre, el premi especial Mes del Congelat, concedit a la proposta que millor ha sabut englobar la filosofia del projecte.

Imagen
Més de 70 professionals del sector van assistir a la jornada, destinada a fabricants i distribuïdors, en la qual es van presentar els resultats de les proves pilot realitzades per la Plataforma del Congelat en cinc distribuïdors espanyols, amb l'objectiu de facilitar la compra al consumidor de congelats en el punt de venda. Durant la jornada es van presentar algunes de les solucions i eines de màrqueting que milloren l'experiència de compra del consumidor en la secció de congelats. Entre elles, van destacar la major eficàcia en la identificació de la secció de congelats i de les diverses famílies de productes, la millora en la identificació dels preus i la comunicació de les promocions, i la difusió d'informació qualitativa d'aquesta categoria.

De la mateixa manera, la jornada també va ser marc de presentació de les actualitzacions de les Recomanacions Aecoc per a la Logística (RAL) específiques per al sector del congelat; una guia destinada a millorar l'eficiència en el transport i el magatzematge dels productes ultracongelados al llarg de la cadena de fred. La jornada, que es va celebrar el passat 6 de novembre, va servir per presentar noves vies de col·laboració entre fabricants i distribuïdors del sector, i compartir aprenentatges que dotin de bones pràctiques i major eficiència als processos de treball conjunts.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis