Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a ToolsGroup patrocina el Congreso de Supply Chain de Aecoc

ToolsGroup patrocina el Congrés de Supply Chain d'Aecoc

15/10/2012

15 d'octubre de 2012

ToolsGroup patrocina novament el Congrés Supply Chain de Aecoc que tindrà lloc el proper 18 d'octubre a Madrid. A més de la presència directa de ToolsGroup, també participarà el seu client Danone Itàlia com a ponent. Stefania Ferrari, Planning manager Supply Chain de Danone impartirà la seva conferència titulada ‘Promocions: claus per dissenyar i mesurar el seu efecte’. En ella explicarà com mitjançant l'aplicació de models estadístics, ha aconseguit millorar el Forecast Accuracy, reduir les vendes perdudes i l'obsolescència dels seus productes.
Imagen
El Congrés de Supply Chain és un important fòrum de trobada de professionals del sector d'operacions i logística de les companyies capdavanteres de Gran Consum a Espanya. És una oportunitat única per reunir-se fabricants i proveïdors i posar en comú noves vies de desenvolupament que beneficiïn a empreses i consumidors finals de la mateixa manera. És una magnífica ocasió per compartir experiències, aprenentatges i identificar oportunitats.

Per ToolsGroup és un esdeveniment estratègic ja que el Congrés és un fòrum magnífic per compartir experiències i aprenentatges a l'àrea de Planificació de la Supply Chain. Amb més de 60 referències a Espanya, alguns dels seus últims contractes en el 2012 han estat amb empreses del sector com Panrico Dònuts, Donava, SAU (Nespresso) o Codorniu.

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis