Info

Aquest article ha estat escrit originalment en castellà. L'hem traduït automàticament per a la vostra comoditat. Tot i que hem fet esforços raonables per a aconseguir una traducció precisa, cap traducció automática és perfecta ni tampoc pretén substituir-ne una d'humana. El text original de l'article en castellà podeu veure'l a Miebach Consulting patrocina el congreso de ‘supply chain’ organizado por Aecoc

Miebach Consulting patrocina el congrés de ‘supply chain’ organitzat per Aecoc

11/10/2012

11 d'octubre de 2012

Imagen
Els professionals del sector d'operacions i logística de les companyies espanyoles de gran consum tenen una cita a Madrid el proper 18 d'octubre: el congrés de ‘supply chain’organitzat per Aecoc, que el seu objectiu és unir a fabricants i distribuïdors per posar en comú noves vies de desenvolupament que beneficiïn tant a les empreses com al consumidor final.

La importància real i el creixement en les empreses experimentat per tot el que gira entorn de la cadena de subministraments es veurà confirmat al congrés amb les aportacions de ponents de primera línia com Francisco López, director general de Logística de Mercadona, o els directors de logística del Grup L'Arbre, (Miguel Llacunes), del Grup Eroski (Alberto Madariaga) i del Grup Euromadi (Alfonso Morales).

Philippe Meouchy, director de Supply Chain de Campbell’s Europe oferirà una conferència sobre col·laboració com a mesura mediambiental i d'estalvi de costos; Stefania Ferrari, Planning Manager de Supply Chain de Danone Itàlia, parlarà sobre les promocions i Cristina Ruivo, Customer Service Director de Johnson & Johnson, presentarà la seva estratègia per crear una cadena de valor sostenible.

Tancaran el congrés els responsables de Comunicació corporativa i de servei al client d'Heineken, Eduardo Zaldívar i Áurea Ruíz-Canyella, que analitzaran el funcionament dels diferents canals de comunicació dins del departament de Cadena de Subministrament.

Més informació sobre el programa i inscripcions: http://www.aecoc.es/eventos/supplychain/programasupply/

Empreses o entitats relacionades

Asociación Española de Codificación Comercial

Suscríbase a nuestra Newsletter - Ver ejemplo

Contrasenya

Marcar todos

Autorizo el envío de newsletters y avisos informativos personalizados de interempresas.net

Autorizo el envío de comunicaciones de terceros vía interempresas.net

He leído y acepto el Avís legal y la Política de protecció de dades

Responsable: Interempresas Media, S.L.U. Finalidades: Suscripción a nuestra(s) newsletter(s). Gestión de cuenta de usuario. Envío de emails relacionados con la misma o relativos a intereses similares o asociados.Conservación: mientras dure la relación con Ud., o mientras sea necesario para llevar a cabo las finalidades especificadasCesión: Los datos pueden cederse a otras empresas del grupo por motivos de gestión interna.Derechos: Acceso, rectificación, oposición, supresión, portabilidad, limitación del tratatamiento y decisiones automatizadas: contacte con nuestro DPD. Si considera que el tratamiento no se ajusta a la normativa vigente, puede presentar reclamación ante la AEPD. Más información: Política de protecció de dades

REVISTAS

VÍDEOS DESTACADOS

  • Sellador Madera 698

    Sellador Madera 698

TOP PRODUCTS

NEWSLETTERS

  • Newsletter Ferretería

    02/10/2024

  • Newsletter Ferretería

    25/09/2024

Enllaços destacats

Taiwan External Trade Development Council TAITRA

ÚLTIMAS NOTICIAS

Empreses destacades

OPINIÓN

OTRAS SECCIONES

Serveis