Tecnipesa Identificación, S.L. - Lectores de código de barras y/o QR

Dragon Desk y Mobile

Sèrie de lectors escàner

Fotografia de Sèrie de lectors escàner
TECNIPESA renova la seva gamma d'escáneres industrials làser amb la introducció dels lectors Dragon Desk i Dragon Mobile. La seva robustesa i ergonomia, motors principals del projecte inicial, queden sense rival: els brunzidors de llauna sonoritat i els LEDs de lectura correcta d'alta visibilitat van ser especialment dissenyats per als entorns sorollosos; la manera d'enquadrament fàcil, que ajuda a apuntar al codi correcte, s'ha estès a tota la família Dragon. Les parts òptiques estan completament suspeses sobre amortidors per protegir-les dels cops i els materials de la carcassa, com la goma injectada, van ser triats amb gran cura per protegir la pistola dels danys produïts per caigudes.

La nova arquitectura millorada, basada en el microprocessador d'alta velocitat M16, permet un rendiment excepcional en termes de velocitat de lectura de codis estàndard i de capacitat de llegir codis de baixa qualitat o danyats. La tecnologia Puzle Solver potencia el mòdul de lectura del Dragon.

En totes les aplicacions on es requereixi una gran mobilitat, el nou Dragon M és fonamental per incrementar la productivitat i la flexibilitat a l'entorn de treball. El Dragon M té un protocol radio a 433 MHz de baix consum, sense necessitat de llicència d'ús, que permet la comunicació bidireccional entre l'estació basi i l'host. El Dragon M pot incloure una pantalla i un teclat de 3 tecles. Gràcies a aquestes característiques, l'operador pot rebre informació des de l'host, interactuar amb el sistema central i visualitzar el codi llegit. El sistema RF ofereix solucions a mesura tant per a aplicacions senzilles com a projectes complexos:

- Punt a punt: cada pistola està associada a la seva estació basi;

- Multipunto: moltes pistoles (fins a 32) transmeten dades a una estació basi;

- Xarxa: per cobrir un àrea àmplia, connectant fins a 16 estacions basis i 512 pistoles en roaming automàtic que treballen simultàniament.

El Dragon M és compatible al 100% amb el Star System, la nova solució RF de banda estreta per a aplicacions que requereixen mobilitat total, amb la més àmplia gamma de dispositius de banda estreta al mercat.