Pepperl + Fuchs, S.A. - Sondas, sensores, palpadores y detectores dimensionales

Pepperl + Fuchs Serie F77

Sensors ultrasònics en miniatura: en un carcassa XS

Fotografia de Sensors ultrasònics en miniatura
La seriï F77 de sensors ultrasònics en miniatura de Pepperl+Fuchs detecta objectes amb precisió mil·limètrica. Fins i tot objectes transparents o molt reflectors s'identifiquen de forma fiable, gràcies a l'ampli con de so i l'alta freqüència de commutació de fins a 50 Hz.

L'electrònica d'avaluació especial en el sensor proporciona un alt grau de seguretat funcional. La interferència a sorolls, per exemple, de compressors d'aire o sorolls de la planta, se suprimeix de forma fiable. L'excel·lent immunitat al soroll permet que el sensor s'integri perfectament en una àmplia gamma d'aplicacions. Una característica particularment atractiva de la seriï F77 ultrasònica és que, a més d'una carcassa miniatura, també té una zona cega de només 10 mm. Les severes restriccions d'espai ja no representen un problema. El muntatge, la configuració i l'engegada dels sensors en miniatura és tan fàcil com 1, 2, 3. El punt de commutació s'aprèn mitjançant un botó de Teach-in.

La seriï F77 en miniatura de Pepperl+Fuchs està disponible en tres versions amb grans rangs de detecció: com un sensor amb supressió de fons, un sensor reflex, o una barrera.