Tecnipesa Identificación, S.L. - Lectores de código de barras y/o QR

Sabre 1550/1551

Escáneres de mà: els escáneres més robusts del mercat

Fotografia de Escáneres de mà
Els escáneres de mà Sabre 1550 i 1551 són els millors dispositius làser per a lectura de tot tipus de codis de barres en qualsevol entorn. La seva carcassa totalment engomada i la seva finestra de lectura protegida fa que resisteixin a caigudes des d'altures d'1,8 metres sobre ciment. Poden treballar en entorns hostils amb vent, pluja, humitat i temperatures sota zero. Posseeixen una coberta de goma interna per protegir millor el motor. A més de la seva lleugeresa, aquests escáneres s'adapten a les dues mans de qualsevol persona, amb o sense guants.

Gràcies al seu punt de mira integrat i un mecanisme de tret de gran grandària, apuntar i llegir és immediat. Els escáneres Sabre 1550 i 1551 ajusten el seu feix en funció de l'angle i del poder reflector de l'etiqueta. Són capaços de llegir un codi de barres a una distància de fins a 76 cm. en etiquetes de paper normal i 4 metres en etiquetes retrorreflectantes.

Estan preparats per llegir els codis d'alta densitat 0,125 mm. (5mil). El model 1551 ve amb un decodificador integrat. A més de la seva ergonomia, els Sabre 1550 i 1551 compten amb una línia completa d'accessoris dissenyats per a la comoditat i les necessitats.