Epiroc, S.L.U. - Equips per la mineria

Epiroc

Vehicles d'interior de perfil baix: per donar la màxima productivitat en explotacions mineres de baixa altura

Fotografia de Vehicles d'interior de perfil baix
La signa Atles Copco - Divisió tècniques de Construcció i Mineria anuncia el llançament de dos vehicles d'interior de perfil baix, el camió MT436LP i la pala ST1030LP. Els dos vehicles, construïts especialment per donar la màxima productivitat en explotacions mineres de baixa altura, són l'última addició a la flota minera de perfil baix d'Atles Copco.

Amb només 1,84 m d'altura, la pala ST1030LP és 51 cm més baixa que la pala ST1030 estàndard i té una capacitat de càrrega en transport de 10 t. La ST1030LP posa en relleu les pantalles de doble visualització en la cabina, retransmetent des de tres càmeres per proporcionar una seguretat i visibilitat òptimes. A més, porta incorporades totes les millores de disseny aconseguides en la recentment modernitzada ST1030, així com un nou refrigerador hidràulic, compacte i d'alt rendiment. L'ergonòmic seient de l'operari amb el respatller en forma de T i els panells per suprimir el soroll li proporciona un entorn de treball agradable. La pala ST1030LP és ideal per carregar el camió MT436LP de perfil baix, formant tots dos vehicles una combinació guanyadora en les explotacions de baixa altura.

El camió MT436LP té una altura de només 2,30 m i està construït sobre la reputació del camió MT436B, amb la seva provada fiabilitat, demostrada al llarg de molts anys de reeixit treball. Els trets principals del camió MT436LP inclouen una càmera en la part davantera i un interior remodelat, la qual cosa li dóna un entorn ergonòmic òptim. En resposta a la reacció del client, s'ha instal·lat en el MT436LP una caixa més ampla i més baixa. La capacitat de càrrega en transport del vehicle és de 32.60 tones mètriques.