Hasco Ibérica Normalizados, S.L.U. - Altres equips complementaris per a motlles

Hasco H4420/... 2 motion

Unitats lineals: accionades amb servomotores

Fotografia de Unitats lineals
Per als requeriments actuals d'una producció amb modelo per injecció neta i rendible, Hasco ha desenvolupat una unitat elèctrica d'accionament amb control a través de pantalla tàctil i de maneig intuïtiu. Dues unitats lineals accionades amb servomotores, que estan embridades en l'exterior del motlle, transmeten la seva força directament sobre el conjunt de plaques de desplaçament. Proporcionen un moviment fiable i precís de les agulles de tancament del sistema de canal calent. La integració, dissenyada de forma senzilla, del servo-accionament en el ‘hot half’ facilita el muntatge i el manteniment, gràcies a la bona accessibilitat dels accionaments.

El maneig intuïtiu del compacte controlador completa el senzill principi de l'accionament. Mitjançant el controlador poden regular-se individualment els paràmetres de carrera, força i velocitat. La posició de les agulles de les vàlvules en el punt d'injecció, i amb això la qualitat del punt d'injecció, pot corregir-se directament amb ajuda del controlador. Es mostra la força necessària i la posició de l'agulla de forma cíclica per a cada motor, la qual cosa serveix també per al control del procés. El controlador dels servomotores es connecta a la màquina de modelo per injecció mitjançant un cable interfície per transferir els senyals d'activació i alarma. Així es controlen i regulen tots els senyals per a la supervisió de la producció i la seguretat. Una banda lluminosa indicadora de LED en el servo-controlador permet distingir d'un cop d'ull l'estat del procés. A més d'un comptador de cicles integrat, estan disponibles funcions d'emmagatzematge per a diferents motlles, així com nivells de maneig i idiomes d'usuari. Una connexió USB permet un intercanvi de dades ràpid i sense problemes. Les unitats, així com el controlador corresponent, també poden adaptar-se a altres motlles, de manera que s'obté una elevada eficiència en la utilització dels sistemes i, per tant, es fa ràpidament visible l'estalvi de costos en la producció.

L'accionament del conjunt d'agulles mitjançant servomotores és ofert per Hasco en conjunció amb un ‘hot half’ H4420/… complet. El nom 2 motion indica l'execució amb dues servomotores en moviment paral·lel. En el subministrament s'inclouen tots els cables de connexió, així com el servo-controlador.