Fluke Ibérica, S.L. - Analitzadors i comprobadors de xarxes informàtiques

Fluke Networks Workgrouop Analyzer

Tècnic en xarxes virtuals 24 x 7: ofereix major visibilitat en els nuclis

Fotografia de Tècnic en xarxes virtuals 24 x 7

Workgroup Analyzer és una solució permanent que identifica tots els dispositius, aplicacions i connexions a la xarxa, amb el que els usuaris ho tenen fàcil a l'hora de detectar ràpidament problemes de rendiment, identificar la causa i solucionar el problema.

Workgroup Analyzer tracta el problema de mantenir el rendiment de la xarxa encara que les noves tecnologies i serveis requereixin canvis d'infraestructura en l'oficina central i en les remotes. En oferir flexibilitat en l'anàlisi i solució de problemes de xarxes, Workgroup Analyzer ajuda als administradors de la xarxa a mantenir el rendiment en entorns canviants.

Diversos usuaris poden accedir a Workgroup Analyzer alhora si estan situats de forma centralitzada. Això proporciona dades de rendiment a un major nombre de persones que altres eines de supervisió i ajuda a resoldre problemes ràpidament. El dispositiu funciona també juntament amb l'OptiView Integrated Network Analyzer portàtil de Fluke Networks. Les dues unitats juntes poden realitzar proves de rendiment entre una oficina central i les sucursals.

Workgroup Analyzer de Fluke Networks és compatible amb OptiView Reporter Programari. Aquest paquet d'anàlisi utilitza dades recopilades per Workgroup Analyzer per elaborar informes, analitzar les tendències i notificar esdeveniments. Les dades de Workgroup Analyzer es poden integrar també al programari de creació de diagrames Microsoft Office Visio per elaborar de forma automàtica mapes de xarxa que mostrin els enllaços entre els servidors, switches, routers i hosts.