Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Cortadoras de ceràmica

Rubi TS

Talladors de ceràmica: potència de separació fins als 550 kg

Fotografia de Talladors de ceràmica
El tallador manual de ceràmica Rubi TS ofereix grans prestacions: fiabilitat, precisió i lleugeresa.

Rubi renova la gamma amb un increment de potència de separació, que arriba als 550 kg. A més d'aquesta millora, els talladors TS incorporen mànecs ergonòmics de gran comoditat i un topall lateral redissenyat i redimensionado per guanyar en precisió i versatilitat.

També destaca la maleta de transport amb una resistència millorada i una funcionalitat optimitzada, d'acord a les necessitats dels usuaris. A més, cal assenyalar també l'ampliació de la gamma TS amb la TS-75, amb una capacitat de tall de fins a 75 cm, molt adequada per a formats ceràmics cada vegada més habituals.

Igual que la versió anterior, la cortadora TS compta amb una base de gran estabilitat concebuda per obtenir una resistència elevada mantenint un pes ajustat i equipa guies d'acer cromadas, rectificades i calibrades, que doten la màquina d'una gran durabilitat sense necessitat de manteniment.

Com la resta de la gamma de talladors professionals Rubi, la TS pot utilitzar rodeles Rubi d'entre 6 i 22 mm per adequar el rayado i cort a cada tipus de material i assegurar així uns acabats perfectes. Aquest tallador pot també utilitzar els rodeles Rubi amb rodaments, amb un tacte, precisió i durabilitat extraordinaris.