Disset Odiseo, S.L. - Paviments tècnics

Sòls de fusta tècnica: aptes per a ús exterior i interior

Fotografia de Sòls de fusta tècnica
Sòl de fusta tècnica fabricat en compost WPC. Aquest material és una barreja de copolimeros 100% reciclats (polietilè d'alta densitat) i fibres de fusta recuperades. S'aconsegueixen els avantatges estètics i calidesa de la fusta natural però millorant les seves propietats en incorporar els avantatges dels copolímers. El resultat és una alta durabilitat i un manteniment nul. Proporciona unes excel·lents propietats que allarguen la vida del sòl. El sòl de fusta tècnica significa un avanç tecnològic important, convertint-se en un material indispensable per evitar el manteniment que requereixen les fustes convencionals. S'estalvia en temps i en recursos econòmics.

Resistent als rajos ultraviolat, no envelleix amb el temps. La seva naturalesa ho fa impermeable a l'aigua, la fusta tècnica impedeix el creixement de fongs i bacteris, no es podreix amb la humitat i és immune a insectes i paràsits. No necessita de cap tasca de manteniment. Es pot netejar simplement amb aigua a pressió. Fàcil, ràpid i efectiu. Sòl de gran resistència a cops i esgarrapades i amb un aspecte molt agradable i acollidor, aconseguint ambients moderns i avantguardistes. Les llosetes de fusta tècnica es poden instal·lar en tot tipus de zones i recintes: zones d'oci, terrasses, terrats, jardins, piscines, hotels, parcs, etc.

La cara superior està disponible en tres versions diferents: poliment, estriat o nus fusta. Segons siguin les necessitats, les llepis de cada lloseta es poden configurar amb diferents colors i diferents composicions. Els productes estan fabricats amb màquines d'extrusió a alta pressió i temperatura, de manera que cada peça és controlada durant el procés en aspecte, color i dimensions. Els perfils presenten la mateixa aparença estètica, olor i calidesa, treballant de la mateixa forma, que la fusta natural, es poden tallar, serrar, cargolar, clavar però amb l'avantatge de la durabilitat del copolímer, sense cap tipus de manteniment addicional.

Especificacions:

Qualitat superior

Durador i resistent

No es podreix amb la humitat

Anticorrosivo

No propaga la flama

Impermeable a l'aigua i a la humitat

Resistent a la intempèrie

Immune a microorganismes, rosegadors i insectes

No requereix olis, pintures o vernissos

Antilliscant i segur

No s'esquerda, deforma, ni produeix estelles

Fàcil instal·lació i neteja

Aplicacions:

Terrasses

Terrats

Jardins

Hotels

Piscines

Spas

Dutxes

Vestuaris

Parcs

Bars

Restaurants

Zona chill-out

Passejos marítims

Vaixells

Zones d'oci

Esdeveniments