Fronius España, S.L.U. - Equips portàtils de soldadura

Fronius AccuPocket

Sistema de soldadura sense cables: ofereix mobilitat il·limitada pel soldador

Fotografia de Sistema de soldadura sense cables
AccuPocket és un sistema de soldadura manual amb una bateria recarregable d'ió-liti d'alt rendiment i un pes total de tan sols 11 kg, donant als usuaris una llibertat de moviment sense precedents en la soldadura per elèctrode i TIG. Una bateria completament carregada és suficient per soldar fins a sis elèctrodes de 3,25 mm o fins a divuit elèctrodes de 2,5 mm.

El dispositiu ActiveCharger subministrat amb l'AccuPocket està especialment adaptat a les necessitats de la unitat de soldadura i equipat amb la tecnologia Inverter actiu de Fronius, perllongant la vida útil de la bateria. En la manera de càrrega ràpida, triga només 30 minuts per recarregar la bateria a més del 90% de la seva capacitat total de 400 Wh.

El sistema de control intel·ligent amb tecnologia AccuBoost assegura que la bateria i l'electrònica de soldadura treballin junts perfectament. En la pràctica, això es tradueix en millors propietats d'ignició, estabilitat de l'arc i dinàmica de l'arc.

La tecnologia Accuboost que permet una arrencada en calenta amb comportament d'ignició perfecta, sobre elèctrodes de rútil i celulósicos; arrencada suau que proporciona un arc estable per a elèctrodes bàsics, que s'enceben amb baixa intensitat de soldadura i, la dinàmica de l'arc que pot ser contínuament regulada amb la finalitat d'evitar la solidificació del bany de soldadura.

Amb AccuPocket ja no és necessari tenir a prop la xarxa elèctrica, fent possible la realització de treballs de soldadura en els llocs de més difícil accés i reduint així els costos i el temps que comportaven aquest tipus de treballs. El seu disseny funcional amb petites dimensions, sota pes i estructura robusta, fa de l'AccuPocket el company perfecte en qualsevol lloc de treball.