Epiroc, S.L.U. - Accessoris per a perforació

Epiroc Elemex

Sistema de perforació: amb revestiment i control d'escombratge

Fotografia de Sistema de perforació
Atles Copco ha desenvolupat un sistema de perforació amb revestiment i control d'escombratge Elemex.

El segur sistema Elemex minimitza la fuita d'aire cap al terreny circumdant i així l'aire a alta pressió mai entra en contacte directe amb el terreny. El concepte exclusiu de perforació Elemex es basa en la redirecció del cabal d'aire. Una vegada que l'aire aconsegueix el front de la boca pilot, aquest és bufat contra les parets de la corona estesa i aquesta dirigeix el cabal a través dels orificis d'escombratge de la boca pilot. D'aquesta forma, la pressió de l'aire disminueix just a la necessària per permetre un escombratge eficient sense fuites d'aire al voltant de la perforació.

Utilitzant el sistema Elemex, no només s'obté tranquil·litat sobre el treball, les estructures veïnes es mantenen intactes i les persones properes al punt de treball es troben segures. A més obté tots els avantatges i beneficis de la perforació amb martell en fons per maximitzar la seva productivitat.

Amb Elemex no es necessita cap capacitació especial del perforista per controlar la intensitat de l'aire d'escombratge; Elemex s'encarrega d'això.

Durant l'intensiu programa de proves, consultors de camp han registrat la variació del nivell freàtic, i amb Elemex no s'ha detectat variacions. Tampoc s'ha detectat cap tipus d'assentaments en les construccions veïnes existents.

La gamma de producte Elemex abasta diàmetres de canonada des de 114 mm fins a un metre.