Obeysa-Jalite · Obras, Edificaciones y Servicios Jalite Ibérica, S.A. - Senyalització

Jalite

Senyalització, abalisament i il·luminació per a túnels: amb tractament contra la brutícia i la corrosió

Fotografia de Senyalització, abalisament i il·luminació per a túnels
Els productes per a túnels abasten tot tipus de senyalitzacions, abalisaments i plànols, així com solucions LEDlite d'il·luminació i guiat d'evacuació.

Sobrepassen àmpliament els mínims exigits quant a intensitat lluminosa requerida segons l'última directiva del Parlament Europeu. Es tracta d'un tipus de senyalització específicament desenvolupat, doncs no només aquesta fabricat en acer o alumini per resistir l'envelliment i les condicions climàtiques, sinó que aquesta específicament tractat amb protectors per evitar la brutícia i l'alta corrosió d'ambients agressius. A més, els productes fotoluminiscentes per a túnels, poden suportar temperatures extremes, tant en ambients hivernals, com en cas d'incendi, i les seves característiques lumíniques són sorprenents, sobrepassant àmpliament als denominats Sistemes d'Alta Luminescència en més de 5 vegades, sent capaces d'activar-se amb molt poca llum ambiental.

Estan igualment assajats i certificats positivament, conforme a totes les normes legals que els són aplicable, superant les exigències nacionals i internacionals més restrictives.