Rubi Group - Germans Boada, S.A. - Altres eines i accessoris per a la construcció

Rubi SR-1

Seient ergonòmic: per realitzar tasques sobre paviments

Fotografia de Seient ergonòmic
Conscients de la importància de treballar en una posició còmoda i ergonòmica, Rubi ha desenvolupat un seient especialment dissenyat per realitzar tasques sobre paviments.

Pensat per satisfer les necessitats dels colocadores i soladores, el seient ergonòmic RubiI SR-1 és un sistema confortable de gran estabilitat adequat per a la realització de solados. Totalment ajustable i regulable tant en altura com en inclinació, el seient permet que l'usuari adopti una posició ergonòmica de gran comoditat.

El seu ús continuat prevé l'aparició de lesions i malalties en genolls i esquena, a més de permetre un increment de la productivitat, gràcies a un menor cansament de l'usuari i a una mobilitat superior.

El conjunt, d'estructura en alumini, compta amb 7 rodes de gran resistència i incorpora un seient regulable i unes genolleres ergonòmiques fàcilment substituïbles.

Dissenyat especialment pels colocadores de ceràmica, aquest seient ergonòmic és també ideal per a la instal·lació de parquet, tasques de neteja o altres operacions sobre paviments. Per les seves característiques, aquest producte és també de gran utilitat a altres sectors en els quals els professionals han de realitzar treballs en zones de baixa altura.