AG-Group, S.L. - Segadores per a jardineria

Rapid Mondo

Segadores: de transmissió hidràulica

Fotografia de Segadores
Les segadores Mondo de Rapid porten transmissió hidràulica contínua, regulació de velocitat per empunyadura giratòria Rapid, amb Rapid Wendematic per a un sentit de gir regular en marxa avanci i marxa enrere en totes les posicions del manillar. Compta amb un modern motor de gasolina amb refredament per aire Subaru Rodin EX27, de quatre temps, un cilindre, vàlvula al capdavant, 6,6 kW i amb ventilador. El manillar és pivotante (230°) amb bloqueig en 6 posicions i regulació d'altura escalonada sense eines, amb rodaments antivibración.

La presa de força davantera va en funció de la velocitat del motor, 900 rpm. Porta sistema de canvi ràpid d'aperos sense eines, embragatge superior electromagnètic, conectable/desconectable per botó i fre d'apero auxiliar integrat. El bloqueig del diferencial és de maneig senzill. El desbloquejo hidràulic permet maniobrés la màquina amb el motor apagat. El fre d'estacionament és robust. El pes de la màquina amb pneumàtics AS 4.00-10 és de 130 kg.

Es pot equipar amb diferents pneumàtics: els agrícoles de tacs (4.00-10” i 5.00-10”); pneumàtics per a terra, gespa i treballs comunals; pneumàtics dobles; rodes de gàbia; corrons de pues.

Pot portar barra de sega sense dits ESM Comunal, barra de sega sense dits Bussatis Garden 3, barra de sega amb dits de tall intermedi, barra de sega de doble fulla i accionador en bany d'oli.