Böllhoff, S.A. - Femelles

Rivkle Plus

Rosques remachables: amb cos cilíndric moleteado i semi - hexagonal

Fotografia de Rosques remachables
La gamma de rosques remachables Rivkle Plus està composta per 20 referències que poden cobrir el 80% de les necessitats en rosques d'acer. Amb aquesta oferta de productes, Bollhoff ofereix disponibilitat, eficiència i qualitat.

Està pensada especialment per facilitar l'elecció del client, simplificar les seves comandes i la seva gestió d'estocs.

A més de simplicitat, la gamma Rivkle Plus assegura una disponibilitat permanent.

Les rosques Rivkle Plus són rosques amb cos cilíndric moleteado i semi - hexagonal. El moleteado ofereix una seguretat suplementària per immobilitzar la rosca remachable en un trepant rodó.

Un estudi ha demostrat que la rosca remachable moleteada reemplaça avantatjosament a la rosca llisa, fins i tot sobre materials durs.

D'altra banda, contràriament al cos totalment hexagonal, el semi - hexagonal evita, una vegada col·locat, qualsevol temptativa de descargolar la rosca amb una clau (això degradaria el suport). Aquest avantatge s'utilitza en les aplicacions que necessiten un manteniment durant tota la vida del producte.

Les rosques remachables Rivkle Plus tenen garantia de qualitat ja que porten la marca del logo de Bollhof, com a reconeixement d'un fabricant que posseeix les normes ISO 9001, QS 9000 i ISO TS16949.