Böllhoff, S.A. - Femelles

Seal Lock

Rosques d'estanqueïtat: estanqueïtat efectiva en la rosca i sota la rosca

Fotografia de Rosques d'estanqueïtat
Bollhoff disposa de la rosca d'estanqueïtat Seal lock, un element d'estanqueïtat resistent a les filtracions sota la rosca i en la rosca que permet una unió molt resistent, sense pèrdua de parell en la rosca i d'utilització repetida.

Les rosques d'estanqueïtat Seal lock són una una solució integral per aconseguir l'estanqueïtat de les rosques en grups i propulsors hidràulics i de les rosques mascle en motors d'automòbils.

Els avantatges de les rosques d'estanqueïtat Seal lock amb anell d'estanqueïtat integrat són: es tracta d'una rosca d'estanqueïtat en una sola peça, amb anell d'estanqueïtat fix (no més pèrdua de peces), estanca als gasos i als líquids sota la rosca i en la rosca (anell de poliamida PA11), resistent a les temperatures des de (40 °C a 110 °C), amb alt parell d'estrenyi gràcies al contacte de dues peces metàl·liques (l'anell d'estanqueïtat no causa pèrdua de tensió en la rosca) i el bloqueig és segur i resistent gràcies a la rosca de l'anell d'estanqueïtat. A més és una rosca compacta que requereix de poc espai i que permet fins a cinc cicles repetits de roscat i descargolat. Està disponible en M6 a M16, pas fi i gruix (altres grandàries i aplicacions especials estan disponibles sota comanda).