Böllhoff, S.A. - Rebladora

Rivkle P3007

Remachadora per a rosques remachables: permeten la col·locació per esforç de les rosques remachables Rivkle de M8 a M16

Fotografia de Remachadora per a rosques remachables
La remachadora pneumàtica Rivkle P3007 i la remachadora pneumàtica Rivkle P3007 PN permeten la col·locació per esforç de les rosques remachables Rivkle de diàmetres grans (de M8 a M16), de diferents materials i amplien l'actual gamma de remachadoras i aparells de col·locació per a rosques remachables Rivkle.

Remachadora Rivkle P3007: per a la col·locació per esforç de rosques remachables Rivkle fins a M16. La remachadora Rivkle P3007 ha estat desenvolupada especialment per a la col·locació per esforç de rosques remachables Rivkle fins a M16 i per a rosques remachables Rivkle.

Remachadora Rivkle P3007 PN: per a la col·locació per esforç de rosques remachables amb cos ranurado Rivkle PN. La remachadora Rivkle P3007 PN ha estat dissenyada especialment per a la col·locació per esforç de les rosques remachables amb cos ranurado RivklePN.

Les rosques remachables Rivkle PN han estat especialment dissenyades per a la seva col·locació en xapes primes d'acer, parts huecas o peces de plàstic que requereixen una alta resistència a l'extracció.

El roscat i descargolat de la rosca remachable Rivkle és automàtic i el roscat es produeix per contacte de la rosca remachable Rivklecon el plançó. La remachadora s'opera amb un sol gallet.

Avantatges de la remachadora:

- De M8 a M16 - Procés fiable i senzill.

- Un sol ajust d'esforç per cada mètrica de rosca, independentment de l'espessor utilitzat.

- Llarga vida útil de la remachadora gràcies a una optimització de l'esforç de col·locació.

- Les remachadoras se subministren en un maletí que conté el manual d'ús, les claus de regulació i un pot d'oli. Els útils (plançó i filtre) se serveixen per separat.