SFS Group Fastening Technology (Ibérica), S.A.U. Gesipa - Rebladora

Taurus

Reblons intel·ligents: aporten un baix consum d'aire

Fotografia de Reblons intel·ligents
Els reblons intel·ligents per a la indústria de la sèrie Taurus de Gesipa es caracteritzen per ser duradors. Entre altres motius, gràcies al seu sistema patentat de mordasses, que van col·locades sobre carrils que guien el seu lliscament.

A més, aporten un baix consum d'aire, ja que tota la sèrie incorpora un segon gallet per accionar la succió del rebló de forma senzilla, eliminant l'excessiu consum que es produeix en tenir obert el pas d'aire de forma permanent.

Són segurs, doncs el dipòsit de plançons està dissenyat perquè aquests no surtin disparats per la part posterior en cas de llevar el recipient protector, de manera que s'eviten possibles accidents. Així mateix, en el seu disseny s'ha tingut en compte l'ergonomia de treball de manera que l'empunyadura ha estat reforçada i el connector d'aire s'ha situat en la part posterior.

Resulten més còmodes de manejar gràcies també al seu baix nivell sonor, al seu poc pes i al fet que estan perfectament equilibrats.

La sèrie Taurus està composta per 4 models: Taurus 1 (camp d'aplicació de fins a 4 mm alumini/acer, amb força de tracció de 4.200 N a 5 bar i carrera de 15 mm), Taurus 2 (fins a 5 mm alumini i 6 mm acer de camp d'aplicació, 9.000 N a 5 bar amb força de tracció i 18 mm de carrera), Taurus 3 (camp d'aplicació de fins a 6,4 mm qualsevol material, 14.000 N a 5 bar amb força de tracció i 25 mm de carrera) i Taurus 4 (camp d'aplicació de fins a 6,4 qualsevol material i 8 mm alumini, 20.000 N a 5 bar amb força de tracció i 19 mm de carrera).