Pferd-Rüggeberg, S.A. - Altres tipus d'eines abrasives

Programa d'eines: per a la construcció de contenidors i calderes

Fotografia de Programa d'eines

Els processos de treball en la construcció i manteniment de contenidors i calderes són molt nombrosos. Per això, Pferd presenta la seva praxi sobre contenidors i caldereria que inclou informació sobre les eines abrasives més adequades per a aquest sector i ofereix un ampli programa que cobreix des del tall fins a l'estructurat o igualat de superfícies que poden ser utilitzades en diferents sectors. Entre ells, els més significatius són la indústria química, la construcció de contenidors i caldereria, les acereries o foses, la construcció d'eines i matricería, la construcció de canonades, drassanes, l'automoció, els tallers mecànics, l'aeronàutica, la construcció i reparació de turbines de gas i la construcció de màquines.

Per facilitar una òptima elecció d'eines abrasives, Pferd agrupa els seus discos de tall, desbastament, llimes, maduixes, queixals, eines d'afinat i poliment dins dels següents processos de treball: cort, obertura i ampliació d'orificis, desbastament i afinat, canteado, desbastament de cordons de soldadura i estructurat de superfícies.

Pràcticament tots els contenidors i calderes d'acer (per exemple contenidors de pressió i de magatzematge) poden ser treballats amb les eines Pferd. Per a la construcció de contenidors i calderes d'inoxidable (per exemple contenidors d'alimentació i de la indústria química) Pferd ofereix les eines òptimes sense additius oxidants de ferro, sofre o clor. Per als contenidors i calderes d'alumini (per exemple els de transport) Pferd disposa dels discos de tall i desbastament més específics i adequats.

A més, Pferd ofereix assessorament tècnic sense compromís. D'aquesta manera tota la seva experiència en eines per a la construcció de contenidors i calderes està a la disposició dels seus clients.

Exemples de contenidors i calderes d'acer, inoxidable i metalls no fèrrics: tancs, contenidors de transport, contenidors de conservació, contenidors genèrics, caixes de distribució, mescladores, bescanviadors de calor i separadors.

En el treball sobre inoxidable cal tenir en compte separar correctament des de la seva recepció acers normals i inoxidable; separar acuradament les eines per al treball sobre acers normals i inoxidable. Per a això les eines Pferd per a inoxidable estan perfectament identificades; triar eines adequades a les exigències extres de l'inoxidable; evitar contacte directe entre acer normal i inoxidable. Utilitzar separadors de plàstic entre parts roscadas; triar la superfície i treball d'inoxidable o alumini; tenir en compte la mala conducció de calor de l'inoxidable així com a un possible reescalfament de la peça a treballar para evita la possibilitat de corrosió.

Tant en els tallers com en la construcció és creixent la demanda de contenidors i calderes. Els complicats muntatges, manteniments i reparacions requereixen un ‘know-how’ i una àmplia experiència. Per això, a més del compliment de les normes i del coneixement dels materials a treballar, el més important per garantir la bona construcció d'un contenidor o caldera és triar l'eina més adequada.