Fluke Ibérica, S.L. - Pinces amperomètriques, vatimètriques i multímetriques

Fluke 365

Pinça amperimétrica de CA/CC: de veritable valor eficaç amb mordassa extraïble

Fotografia de Pinça amperimétrica de CA/CC
Fluke ofereix la pinça amperimétrica de CA/CC de veritable valor eficaç amb mordassa extraïble.

La robusta pinça amperimétrica Fluke 365 disposa d'una gran pantalla fàcil de llegir amb retroiluminación i és perfecta per a aquells treballs en els quals és difícil accedir als cables. La mordassa petita i de reduït grossor és extraïble i té un cable flexible, per la qual cosa ofereix un accés als cables i una visualització en la pantalla més fàcil que mai.

La pinça amperimétrica Fluke 365 de CA/CC de veritable valor eficaç mesura fins a 200A CA/CC amb la mordassa extraïble i proporciona mesuraments de fins a 600 Vca/cc. El processament de senyals avançat permet el seu ús en entorns elèctrics amb soroll alhora que proporciona lectures estables. El disseny compacte de la pinça Fluke 365 s'adapta a la mà i aquest instrument es pot utilitzar mentre es porta posat equip de protecció individual. A més, estableix automàticament el rang de mesurament adequat, amb el que s'evita l'haver de canviar les posicions del selector mentre es pren un mesurament. La mordassa extraïble facilita l'accés als cables i a la lectura de la pantalla, mentre que la llanterna integrada proporciona la il·luminació necessària i ajuda a identificar els cables correctes per prendre les mesures.

El model Fluke 365 completa la família de pinces amperimétricas de veritable valor eficaç de Fluke, dissenyada per complir els exclusius requisits dels seus usuaris, encarregats de comprovar i mantenir els sistemes elèctrics, els equips i controls industrials, i els sistemes de calefacció, ventilació i aire condicionat, tant comercials com a industrials.

El model Fluke 365 inclou un estoig de transport flexible, cables de prova Fluke TL75 i una garantia de 3 anys. Compleix les normes de seguretat CAT III 600V.