Disset Odiseo, S.L. - Palets de plàstic

Palets de plàstic: redueixen considerablement els costos

Fotografia de Palets de plàstic
Els palets de plàstic presentats per Disset Odiseu són un producte cada vegada més utilitzat en els circuits logístics i en les empreses que importen la seva producció. Redueixen considerablement els costos ja que malgrat ser una mica més cars que els palets de fusta tenen una major durabilitat i respecten el medi ambient ja que estan fabricats amb materials 100% reciclables.

Aquests palets estan fabricats en polietilè d'alta densitat amb excel·lent resistència mecànica. Són resistents també als agents mediambientals i als rajos ultraviolat i infrarojos. El seu disseny depèn de l'aplicació i de la capacitat de càrrega. En el cas de les exportacions s'utilitzen palets rejados lleugers i amb potes encajables. Es garanteix així que els costos de devolució en els circuits logístics siguin els menors possibles ja que l'apilat dels palets pot representar un estalvi de fins a un 80%. La seva lleugeresa, comparada amb els palets de fusta, provoca que els costos d'exportació també disminueixin.

La gamma de palets de plàstic s'àmplia a models amb superfície rejada amb 3 patins, superfície rejada amb 6 patins, rejados de doble cara, i amb la superfície llisa amb potes o patins. Per a grans càrregues existeixen models que ve reforçats interiorment amb barres d'acer per permetre l'emmagatzematge en prestatgeria.

En el cas de palets amb superfície llisa se'ls pot posar uns petits tacs prims de goma per evitar que les carregar rellisquin per sobre del palet durant la manipulació.