Rajapack - Palets de fusta

Rajapack Inka

Palets de fibra de fusta: grandària europalet i palet americà

Fotografia de Palets de fibra de fusta
Els palets de fibra de fusta són gairebé 2 vegades més lleugers que un palet tradicional, la qual cosa significa una manipulació més fàcil i un estalvi en els costos de transport. Els palets europeus tenen unes mesures de 80 x 120 cm, i els palets americans de 100 x 120 cm. Són les grandàries de palets més utilitzats per a l'enviament de mercaderies.

Suporten fins a 900 kg en càrrega dinàmica i la disposició dels tacs garanteix un perfecte equilibri de la càrrega. La base plana protegeix els seus productes de la calor, humitat i de la brutícia del sòl.

La seva manipulació es realitza sense perill: segur d'utilitzar ja que no conté ni claus, estelles o angles vius. Són apilables, la qual cosa permet guanyar espai en el magatzem. Higiènics i aptes per a l'exportació, gràcies al seu procés de fabricació, cap plaga pot sobreviure. No necessiten de cap tractament addicional ni certificats ja que compleix amb la norma ISPM15.

L'altura de les entrades permet la utilització de transpaleta. Són aptes per a l'exportació a I.I.O.O, Amèrica del Sud, Oceania, Índia, Àfrica, Xina, Canadà, Rússia...