Gardena - Pales per a la construcció

Gardena

Pal·las i rasqueta: per a neu i gel

Fotografia de Pal·las i rasqueta
Les pales de plàstic per a neu Combisystem Gardena són molt lleugeres i robustes, resistents als xocs, fins i tot amb temperatures baixes, i a la sal. Amb un ample de 40 o 50 cm, les dues grandàries existeixen en plàstic o en alumini; el plàstic és ideal per a les superfícies més delicades, i l'alumini, per a les superfícies més toves. Les seves amples vores asseguren que la neu no caigui pels costats ni es pegui a la pala.

Quan la neu es converteix en gel, les rasquetas per a gel Combisystem Gardena resulten perfectes per la robustesa de les seves pales d'acer. El gel relliscós queda fàcilment eliminat. Les rasquetas estan disponibles amb pala de 15 o 30 cm, i serveixen també per llevar qualsevol tipus de brutícia resistent durant tot l'any.

Com a perfecte complement, el mànec d'alumini ergonòmic té també diversos usos. Amb una longitud de 130 centímetres, i un agarri al final de l'empunyadura, assegura una perfecta subjecció. La seva ergonomia és ideal per a les noves eines d'hivern. A més, es pot utilitzar amb totes les altres eines de la gamma Combisystem.

Tots aquests productes tenen una garantia Combisystem de 25 anys.