Fluke Ibérica, S.L. - Polímetres (instruments de mesura de corrent, tensió, resistència, freqüència, …)

Fluke Familia 114, 115, 116 y 117

Multímetres digitals amb funcions optimitzades per a usuaris específics: instruments robusts, de veritable valor eficaç, amb un disseny ergonòmic que possibilita el seu ús amb una sola mà

Fotografia de Multímetres digitals amb funcions optimitzades per a usuaris específics
Fluke Corporation, líder mundial en instruments electrònics portàtils de test i mesura, ha fet públic el llançament d'una família de quatre nous multímetres digitals durant Octubre de 2006, cadascun dissenyat per ajustar-se a necessitats i aplicacions específiques.

Encara que cada model està pensat per a un tipus d'usuari específic, la qual cosa facilita als clients l'elecció de l'instrument més adequat, tots ells són molt robusts alhora que compactes i el seu disseny ergonòmic possibilita el seu ús amb una sola mà. El display que incorporen és un 30% més gran que el de l'actual Sèrie 110, disposant de retroiluminación i grans dígits per a una fàcil lectura de les mesures. Els quatre models compleixen amb la categoria de seguretat CAT III 600 V.

El multímetre Fluke 117, idoni per a electricistes, és el més indicat per a aplicacions en edificis, hospitals i centres educatius. El multímetre inclou la funció de detecció de tensió sense contacte VoltAlert que mostra ràpidament la presència de tensió CA (evitant-se d'aquesta forma, l'haver de portar una altra eina) i indica visualment si la connexió a terra és correcta. La funció de detecció automàtica de tensió Acte-V elimina possibles dubtes pel que fa a les mesures de tensió CA o CC, i la nova funció de baixa impedància d'entrada evita les lectures falses degudes a tensions paràsites o fantasmes.

El multímetre Fluke 116, amb mesura de temperatura i microamperios, incorpora funcions que permeten als enginyers detectar i solucionar ràpidament problemes en equips de calefacció, ventilació, aire condicionat i sensors de flama. Incorpora una funció de baixa impedància d'entrada per evitar la "tensió fantasma" (LoZ), així com altres funcions que permeten realitzar un ampli conjunt de proves tals com la mesura de reescalfament i subenfriamiento, detecció i resolució de problemes relacionats amb el control de descongelació de bombes de calor, a més de la realització d'estudis de temperatura.

El multímetre Fluke 115 per a aplicacions d'assistència tècnica en camp resulta idoni per als tècnics que realitzen mesuraments elèctrics i electròniques en aplicacions de manteniment industrial. El seu complet conjunt de funcions (inclosa la mesura de la corrent CA/CC) simplifica el treball diari.

El multímetre Fluke 114 és una eina bàsica per al manteniment elèctric, resultant ideal per al seu ús diari i per realitzar proves "passa/no passa" en instal·lacions comercials i domèstiques. A més d'un complet conjunt de funcions bàsiques pròpies d'un multímetre digital, també inclou una funció especial que elimina les lectures inexactes producte de tensions paràsites o "tensions fantasma".