Fluke Ibérica, S.L. - Polímetres (instruments de mesura de corrent, tensió, resistència, freqüència, …)

Fluke 27 II

Multímetres digitals: poden suportar una caiguda des de 3 m d'altura

Fotografia de Multímetres digitals
Els multímetres digitals 27 II de Fluke estan homologats IP 67 quant a resistència a la pols i a l'aigua es refereix i ofereixen un ampli rang de temperatura de funcionament de -15 a +55 °C. Poden, a més, funcionar a una temperatura de -40 °C durant 20 min i poden operar amb una humitat relativa del 95%, estant dissenyats i fabricats per suportar una caiguda des de 3 m d'altura.

Aquests multímetres resulten ideals per a entorns de treball com a fàbriques i foses, plantes de processament d'aliments i d'embotellat, plantes de tractament i reciclat d'aigua, manteniment i reparació d'equip naval, mini, perforacions i extracció de materials i per realitzar comprovacions a l'aire lliure en condicions meteorològiques difícils.

Sempre que estiguin en els seus fonguis protectores grogues, tots dos multímetres suraran tant en aigua dolça com a salada. Compten amb retroiluminación en els botons del teclat, dígits de gran grandària i pantalla amb retroalimentació en dos nivells de llum blanca per facilitar la visibilitat en zones amb il·luminació pobra.

Són capaços de mesurar fins a 1.000 V CA i CC i fins a 10 A (20 A durant 30 s), ofereixen un rang de capacitat de 10.000 µF i mesuren freqüències de fins a 200 kHz. Proporcionen lectures mínima, màxima i mitjana per capturar automàticament variacions i permeten la selecció de rangs, tant automàtica com a manual, per a una major flexibilitat. S'alimenten mitjançant tres piles AA i la vida útil mitjana de les piles és de 800 h.

El Fluke 27 II és capaç i suportar les perilloses puntes superiors als 8.000 V provocades per la commutació de càrregues i les fallades en circuits industrials.

El Fluke 27 II és un multímetre de resposta mitjana amb un ample de banda de tensió CA ampliat fins a 30 kHz.