Fluke Ibérica, S.L. - Polímetres (instruments de mesura de corrent, tensió, resistència, freqüència, …)

Fluke Fluke 233

Multímetre digital: amb pantalla extraïble sense fil

Fotografia de Multímetre digital
El multímetre digital Fluke 233 utilitza un transmissor sense fil de banda ISM de 2,4 GHz per enviar les mesures immediatament a la pantalla desmuntada, amb el que s'augmenta la seguretat i la productivitat.

A més de funcionar com un multímetre d'alta capacitat, el nou Fluke 233 amb pantalla extraïble aporta als usuaris la màxima flexibilitat possible en situacions de comprovació inusuals. Amb tan sol lliscar la pantalla sense fil fos del cos del multímetre, l'usuari pot col·locar la pantalla on resulti més visible (fins a a 10 m del punt de mesura), mentre situa el multímetre en la posició ideal per prendre les mesures.

El Fluke 233 facilita les mesures en llocs de difícil accés i en maquinària o panells que estan físicament separats de l'interruptor limitador o d'aïllament, per la qual cosa resulta ideal en zones en les quals l'operari no pot apropar-se al punt de mesura actiu, com a sales netes o àrees perilloses.

El senyal sense fil de banda ISM de 2,4 GHz de baixa potència transmet les dades de mesura i és a prova d'interferències electromagnètiques. El transmissor de ràdio s'activa automàticament quan la pantalla s'extreu del multímetre i es desactiva quan aquesta torna al seu lloc. A més, la pantalla extraïble és magnètica i de base plana, de manera que es pot muntar o col·locar còmodament sobre una superfície on pugui llegir-se amb facilitat. Quan la pantalla està muntada, el Fluke 233 funciona com un multímetre convencional.

El Fluke 233 mesura fins a 1000 V CA i CC i fins a 10 A, i ofereix un rang de capacitat de 10.000 µF, mesura freqüències de fins a 50 kHz i captura lectures de valors mínim, màxim i mitjana automàticament. Està equipat amb una pantalla de 6.000 comptes i incorpora un termòmetre que permet als usuaris prendre lectures de temperatura fàcilment sense haver de portar un altre instrument. El cos del multímetre s'alimenta mitjançant tres piles AA, mentre que la pantalla usa dues piles AA. La vida útil mitjana de les piles és de 400 h. Una funció d'apagat automàtic maximitza la vida de les piles.