Fluke Ibérica, S.L. - Polímetres (instruments de mesura de corrent, tensió, resistència, freqüència, …)

Fluke 87 V

Multímetre digital: per a entorns industrials complexos

Fotografia de Multímetre digital
El multímetre digital 87 V de Fluke garanteix la màxima productivitat i un mínim risc en els entorns industrials de major complexitat. El model 87 V forma part de la sèrie 80 V de multímetres, una gamma altament assolida que es compon dels instruments Fluke 83 V, Fluke 87 V i Fluke 87V/I (kit combinat per a tècnics electricistes en la indústria).

Les principals característiques d'aquesta sèrie són la precisió, funcionalitat, solidesa i facilitat d'ús.

Fluke 87 V incorpora una funció sense precedents per obtenir lectures precises en equips "amb soroll", proporcionant precisió en variadors de velocitat complexos i aporta solucions als problemes de mesura ocasionats pels variadors de velocitat. Aquestes unitats ajusten la velocitat dels motors de corrent altern mitjançant la modulació de l'ample de pols, la qual cosa genera un senyal molt "sorollós" o "entretallada", per la qual cosa els multímetres digitals convencionals podrien indicar una tensió superior a la realment subministrada al motor. A més, les mesures podrien no coincidir amb els controls del motor, la qual cosa donaria lloc a errors en els valors obtinguts per a la freqüència. El resultat seria que el tècnic no podria identificar si l'arrel del problema es localitza en els controls, la unitat o el motor.

El multímetre digital 87 V de Fluke soluciona tots aquests problemes amb tan sols pressionar un botó. La sèrie 87 V bloqueja les altes freqüències generades pels motors possibilitant l'obtenció de mesures precises i estables: tensió de CA, freqüència (per calcular les rpm del motor) i corrent CA (amb la pinça amperimétrica accessòria).

A més, compten amb termòmetre incorporat ja que la calor pot ocasionar una fallada en el sistema o ben ser indicatiu de l'existència d'un problema subjacent. La sonda termoparell incorporada es connecta a les clavilles mV del multímetre.