Fluke Ibérica, S.L. - Polímetres (instruments de mesura de corrent, tensió, resistència, freqüència, …)

Fluke 113

Multímetre: permet realitzar comprovacions simultànies de la tensió i la continuïtat

Fotografia de Multímetre

El Fluke 113 proporciona una alta seguretat i inclou la funció de baixa impedància VCHEK, que permet realitzar comprovacions simultànies de la tensió i de la continuïtat. A més incorpora una pantalla de gran grandària amb retro il·luminació. Proporciona altes prestacions i una bona relació qualitat-preu per a la resolució de la majoria dels problemes elèctrics. Proporciona als mitjans necessaris per realitzar ajustos i comprovacions del mesurador bàsic i connectar de nou la comprovació de forma ràpida i senzilla. El Fluke 113 compta amb les funcions necessàries per resoldre la majoria dels problemes elèctrics. En utilitzar Fluke VCHEK LoZ, la funció de mesura de baixa impedància, els usuaris podran realitzar comprovacions simultànies de tensió i continuïtat. La funció Mínim/Màxim permet registrar fluctuacions del senyal. El Fluke 113 també pot realitzar comprovacions de díodes. A més, ofereix funcions de selecció de rangs automàtica i manual. Resulta fàcil d'utilitzar i aporta millores significatives en relació amb altres multímetres digitals disponibles al mercat, inclosos els models anteriors de Fluke. Dins de les característiques del multímetre Fluke 113 s'han incorporat noves funcions de mesura, retro il·luminació i una pantalla molt més gran que facilita la visualització.

Atès que la seguretat de l'usuari és una de les seves principals preocupacions, el multímetre Fluke 113 compleix les normatives de seguretat més recents. Compleix les normatives corresponents a les categories de mesura CAT III 600 V i CAT IV 300 V.

Per a major comoditat, inclou una funda amb porta sondes per a un emmagatzematge senzill. La gran pantalla amb retro il·luminació facilita la visualització de les dades en àrees poc il·luminades. La corretja amb imant opcional ToolPak™ permet penjar l'instrument en superfícies d'acer perquè els usuaris puguin alliberar les dues mans i treballar d'aquesta forma més còmodament. El Fluke 113 Utility Ficar inclou cables de prova TL75, una bateria de 9 V i un manual de l'usuari imprès.