Gardena - Motoaixades per a jardineria

Gardena EH 600/36

Motoazada elèctrica: preparar la terra fàcilment i sense esforç

Fotografia de Motoazada elèctrica
Cavar a mà és un treball bastant dur però, amb una motoazada resulta possible treballar el sòl i deixar-ho perfectament preparat per als cultius, amb molt poc esforç. El treball es realitza fàcilment i la terra queda millor preparada que si es fes manualment.

A més de para la creació d'horts, les motoazadas són molt útils per mantenir la terra a punt: a la tardor és convenient donar una passada per deixar la terra solta, de manera que quedi en bon estat de cara a les inclemències climatològiques de l'hivern: pluges, gels, etc. Després, en arribar la primavera, convé efectuar una segona passada, deixar-la assentar-se uns dies, i després plantar.

Gardena, com és habitual, posa a disposició els productes necessaris per a qualsevol treball de jardí, i per a aquestes finalitats disposa d'una gran màquina, la motoazada modelo EH 600/36.

Aquesta motoazada elèctrica està equipada amb un motor de 600 watts que permet conrear superfícies petites i mitjanes amb total comoditat i sense esforç. Està perfectament indicada per conrear sòls durs, introduint-los abonaments i compost sense amb prou feines esforç, ja que les seves maduixes especials al tremp penetren de forma uniforme a la terra, fins a 18 cm de profunditat. De tècnica sòlida i duradora, compta amb un engranatge helicoïdal resistent, amb pinyó de lubricació contínua. El seu funcionament és molt segur a causa de l'interruptor d'una sola mà i bloqueig de funcionament, i a la seva connexió de cable segura a través del sujetacable i de la subjecció de clavilla. Lleugera, de 8 kg de pes aproximadament, permet una amplària de treball de 36 cm, a una velocitat de 230 rpm. Finalment, és molt còmoda de guardar, doncs pel seu manillar abatible precisa poc espai per al magatzematge.