Epiroc, S.L.U. -

Epiroc CC 4700

Mordasses de demolició hidràuliques: per a usos en demolicions de fàbriques, ponts i edificis

Fotografia de Mordasses de demolició hidràuliques
Amb la mordassa de demolició CC 4700 per a màquines portadores de 45-65 tones, Atles Copco cobreix un buit en la seva gamma. Estabilitat, fiabilitat i baixos costos operatius són els criteris bàsics per al desenvolupament d'aquest tipus de mordassa.

La CC 4700 respon al disseny de tota la sèrie de mordasses de demolició hidràuliques d'Atles Copco. El sistema de dos braços mòbils i dos cilindres hidràulics ha demostrat la seva vàlua: ofereix una elevada capacitat de demolició constant durant tot el procés de tancament. I la combinació d'un braç senzill i doble permet la màxima estabilitat fins i tot amb càrregues extremes. Per a la CC 4700 estan disponibles els braços universals (versió O) i els de tall d'acer (versió S).

Els braços de mordassa estan allotjats de forma estable sobre un pern principal central. El temps de muntatge en canviar els braços de mordassa es redueix fins a un 75 % en comparació de l'allotjament separat. Tots dos braços de mordassa es poden muntar i desmuntar com una unitat, doncs el CAPS, el sistema d'acoblament i posicionament, combina tots dos fins i tot després del desmuntatge.

Sempre es poden canviar els braços de mordassa en l'obra. El transport lent i costós al taller pertany ja al passat. I el pràctic concepte de peces de desgast també estalvia temps: les dents de demolició i les fulles de cort es poden col·locar o canviar amb rapidesa i facilitat en l'obra.

La CC 4700 està dissenyada per a usos en demolicions de fàbriques, ponts i edificis.