AG-Group, S.L. - Vehicles de trabuc (minidúmpers)

Load Runner

Micro-dumper: per a treballs de construcció, jardineria i agricultura

La signatura Vogel & Noot Espanya fabrica el micro-dumper Lloeu Runner, una màquina especialment indicada per a treballs de construcció, jardineria, agricultura i,fins i tot, pels més variats usos domèstics. El micro-dumper és robust, fiable i ofereix condicions de maniobrabilitat molt superiors a les dels seus directes competidors. Està dissenyat per facilitar la mobilitat de pesades càrregues en espais reduïts.

Les rampes inclinades, els terrenys difícils o entollats ja no són problema per al professional del sector que es presti. L'opció de la branca assegura l'ompliment dels contenidors d'obra al màxim de la seva capacitat, estalviant despeses. La connexió mecànica de la tracció total permet afrontar rampes de fins a 25° d'inclinació.

La descàrrega total del volquete perpendicular al sòl assegura un buidatge total del material transportat. Per a la recuperació de la caixa, el micro-dumper disposa d'un sistema de cables que al seu torn fan de topall de buidatge. Els diferents amarris disposats permeten l'elevació mitjançant grua a la planta desitjada.

La protecció frontal de la caixa del canvi fa que obstacles perillosos no siguin riscos d'avaries importants. Les escales tampoc són problema, doncs desplaça càrregues pesades per aquestes sense cap inconvenient.

El model Lloeu Runner destaca per muntatge en opció de rodes dobles, de gespa, etc.; per una inclinació màxima d'ascens de 25° i protecció frontal de la caixa del canvi. Inclou rampa opcional per a l'ompliment de contenidors, inclinació del volquete de 90° i palanca de control del buidatge de la caixa.

El micro-dumper incorpora també ancoratges per a grua, graó posterior per exercir contrapès en pendents pronunciades, connexió mecànica de la tracció a rosteix 4 rodes, eix posterior oscilante, palanca de canvis accessible i plataforma per a diferents mercaderies. Així mateix, porta cable d'acer per a la recuperació del volquete i eix horitzontal del volquete abatible.