Plataformas Elevadoras JLG Ibérica, S.L. - Braços manipuladors telescòpics

JLG

Manipuladors telescòpics: la gamma es compon de 14 models amb capacitat des de 2,6 a 4 tones

Fotografia de Manipuladors telescòpics
La sèrie de manipuladors telescòpics de la companyia Plataformes Elevadores JLG Ibèrica comprèn 14 models amb capacitat des de 2,6 a 4 tones. El model més petit, el 266, té una capacitat de càrrega de 2,6 t i un braç de dues seccions amb una elevació de 5,8 m. Aquesta màquina compacta està disponible en dos models, un amb una configuració especial El-Pro de menys de 2 m d'altura total i l'altre, el 307, amb una capacitat de càrrega de 3 t i 6,9 m d'elevació. Les màquines d'aquesta gamma es destinen cada vegada més al sector de la construcció, doncs compten amb l'avantatge de la maniobrabilitat en espais reduïts.

Les sèries 3500 i 4000 ofereixen capacitats d'elevació de 3,5 i 4 t respectivament, al costat d'una selecció d'opcions de braç i estabilitzador amb les quals s'obtenen altures entre 7 i 11 m. El model 4017 és el més alt de la gamma, amb estabilitzadors controlats independentment i un pal de 4 seccions amb una elevació màxima de 16,7 m, així com una funció d'anivellació del bastidor per a una col·locació òptima en altura.

Tots els manipuladors telescòpics de JLG per a Europa incorporen un pivot de braç baix amb motors laterals i cabines ben equipades de gran visibilitat. Disposen d'una palanca única de comandament multifuncional oferint així un control precís i un indicador de càrrega a més de panells de control ben equipats. Les màquines de les sèries 3500 i 4000 porten motors diésel Perkins 1104-44, mentre que les dues màquines més petites inclouen motors Deutz 2012. Totes compleixen les directives Euro II sobre soroll i emissions. Totes les màquines incorporen tracció a les quatre rodes i adreça de 3 maneres que les fa igualment adequades per a totes les aplicacions en la construcció, indústria i agricultura.