Pferd-Rüggeberg, S.A. - Llimes i raspes

Pferd Limas Pferd

Llimes: per desbarbar, bisellar, desbartar i afinar

Fotografia de Llimes
Les llimes Pferd estan pensades per desbarbar, bisellar, escalabornar i afinar. Mitjançant una geometria de tall, adequada especialment a les exigències requerides en els treballs de materials tous, untuosos, s'evita un emboci de les llimes. El resultat és un treball que requereix poca força obtenint una bona superfície.

Els models de Pferd.

La llima Pferd Plus és universal per escalabornar, afinar i desbarbar per a tots els grups d'arrencada d'encenall d'alumini amb una duresa d'entre 15 i 150 HB.

La llima de taller Pferd dentat 1 és especial per desbarbar per a tots els grups d'arrencada d'encenall d'alumini amb dureses d'entre 15 i 150 HB.

Les llimes fresades de Pferd estan pensades per a arrencada d'encenall molt alt, per a tots els grups d'arrencada d'encenall d'alumini amb dureses d'entre 15 i 150 HB.

Les llimes de carrocero (cort especial) treballen deixant superfícies molt bones, sense estries, per a tots els grups d'arrencada d'encenall d'alumini, amb dureses d'entre 15 i 150 HB.

Les ecofinas Pferd realment pensades per a treballs amb fustes, treballen excel·lentment amb tipus d'alumini tou. Ús vàlid per a arrencada d'encenall molt alt sense exigències especials de superfície per a tots els grups d'arrencada d'encenall d'alumini. Les seves dureses són ens 15 i 150 HB.

Les llimes de diamant Pferd són d'utilització especialment en desbarbado d'aliatges durs de fosa i pistons, amb duresa entre 100 i 150 HB.